ΑΡΗΣ

Στις κερκίδες ο Γιάχιτς

Στις κερκίδες ο Γιάχιτς
Μπάγεβιτς

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Άρης με αυτή να είναι ο διεθνής Βοσνιο-Ερζεγοβίνος Σανέλ Γιάχιτς

Ο 26χρονος μέσος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και το απόγευμα παρακολούθησε από τις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» το παιχνίδι του Άρη με την Skoda Ξάνθη.
Στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Γιάχιτς. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε με αφορμή την παρουσία του στις κερκίδες απάντησε: « Είναι κοντά και είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι γαλλικής σχολής αφού είναι γεννημένος στο Στρασβούργο, στα 18-19 του πήγε στην Βοσνία και στην Ζελέζνιτσαρ για να πάρει μεταγραφή στην Ισπανία και στην Λας Πάλμας πριν γυρίσει και πάλι φέτος στην Ζελέσνιτσαρ. Μπορεί να παίξει σε δύο τρεις θέσεις και μπορεί να μας βοηθήσει».

Ο Γιάχιτς επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ζελέσνιτσαρ έχοντας στο φετινό πρωτάθλημα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης σε 15 παιχνίδια 12 γκολ και άλλα 6 στον θεσμό του Κυπέλλου. Έχει παίξει στην Εθνική Ελπίδων της γειτονικής χώρας ενώ τον περασμένο μήνα είχε κληθεί στην ανδρών για το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του ομίλου του EURO 2008 με αντίπαλο την Τουρκία χωρίς όμως να αγωνιστεί. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη τον έφερναν να έκανε προ ημερών προπόνηση με τον Πανιώνιο.

Εκτός του Γιάχιτς στο στόχαστρο του Άρη φέρεται να είναι και ο Πορτογάλος Πάουλο Κόστα, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ