ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο αντίο στον Ενσαλίβα

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος η ΑΕΚ κατέβαλε το ποσό της ρήτρας του Ενσαλίβα που πλέον αποτελεί και τυπικά παρελθόν.

Οι Νεοσμυρνιώτες μάλιστα στέκονται στον επαγγελματισμό του Ενσαλίβα και επισημαίνουν ότι φεύγει σαν φίλος από την ομάδα. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει :

"Σήμερα το πρωί, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέβαλε το ποσό των 400.000 ευρώ (συν ΦΠΑ) και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Ταμαντάνι Ενσαλίβα.

Στον Πανιώνιο έχουμε εκτιμήσει τον επαγγελματισμό του Ταμ. Βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, παρά την ειλημμένη απόφασή του να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ταμ φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του".

Δοκιμές και Σκούφαλης

Στο μεταξύ μετά την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ταμαντανί Ενσαλίβα, οι "κυανέρυθροι" συνεχίζουν τις κινήσεις για την ενίσχυση τους.

Στην προπόνηση της Τρίτης δοκιμάστηκαν συνολικά οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές,μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος Τυνήσιος μέσος Τιχανί Μπελαϊντ ο οποίος ανήκει στην Ίντερ και παραχωρήθηκε δανεικός στην Αϊντχόφεν.

Μάλιστα δεν αποκλείεται την Τετάρτη να υπάρξουν και νέες αφίξεις.Την ίδια ώρα στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται ο Μανώλης Σκούφαλης που αποχώρησε από την Κέρκυρα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β΄Εθνική.











TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ