ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κουμορτζί ο πρώτος

Κουμορτζί ο πρώτος
κουμορτζι πανιωνιος

Όπως σας είχε έγκαιρα ενημερώσει το SPORT 24 ο Κουμορτζί, είναι το πρώτο απόκτημα του Πανιωνίου

Ο Γκανέζος, πρώην ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, πέρασε το πρωί της Τρίτης από ιατρικές εξετάσεις και αφού δεν εμφάνισε κανένα πρόβλημα, το απόγευμα της ίδιας μέρας υπέγραψε το συμβόλαιό του. Οι "κυανέρυθροι" απέκτησαν τον διεθνή μέσο δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για την επόμενη περίοδο.
Ο Μπερνάρ Κουμορτζί, ήταν μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, παρά την άσχημη πορεία της ομάδας του που οδήγησε στον υποβιβασμό της. H ανακοίνωση της ΠΑΕ, με το καρφί για την ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί από την ΠΑΕ Αιγάλεω με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο με την ΠΑΕ Πανιώνιος να διατηρεί το μονομερές δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, του 2008."

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Κουμορτζί δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πανιώνιο. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Έβαλντ Λίνεν και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, η δουλειά μου είναι να "μιλάω" στο γήπεδο. Θέλω μόνο να πω στους φιλάθλους του Πανιωνίου - που με είχαν εντυπωσιάσει στον αγώνα Αιγάλεω- Πανιώνιος με την παρουσία τους, να μην σταματήσουν να υποστηρίζουν την ομάδα".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, κλείνει με καρφί προς την ΑΕΚ: "Υ.Γ. Κόντρα στην μόδα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί αφού ΠΡΩΤΑ έχει συμφωνήσει και ΠΛΗΡΩΣΕΙ την ΠΑΕ Αιγάλεω."

Δοκιμάζει Τυνήσιο

Εν τω μεταξύ, στην προπόνηση της Τρίτης, δοκιμάστηκε και Τυνήσιος μέσος, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν, δανεικός από την Ίντερ, ονόματι Τιχάνι Μπελεντ. Ο Τυνήσιος μέσος είναι γεννημένος στην Γαλλία, είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του, ενώ έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική Τυνησίας.















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ