ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Yπογράφει ο Κουμορτζί, προπόνηση με Ενσαλίβα

Yπογράφει ο Κουμορτζί, προπόνηση με Ενσαλίβα
ενσαλιβα

Ο Κουμορτζί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο Ενσαλίβα προπονήθηκε με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Ο Γκανέζος μέσος που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα(21/5) και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του.
Προπόνηση με Ενσαλίβα

Μπορεί η ΑΕΚ να ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταμαντανί Ενσαλίβα και ο ποδοσφαιριστής να έκανε δηλώσεις για την νέα του ομάδα, ωστόσο την Δευτέρα (21/5), βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου!

Η ρήτρα των 400.000 ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για να μείνει ελεύθερος δεν έχει καταβληθεί στους "κυανέρυθρους" με αποτέλεσμα έτσι ο Καναδός μέσος να συμμετέχει στις υποχρεώσεις του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες με τον Ενσαλίβα να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Την Τρίτη(22/5) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατατεθούν τα χρήματα από την πλευρά της "Ενωσης" και πλέον στον Πανιώνιο βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με την υπόθεση του Καναδού άσου.











TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ