EURO

Επιπλέον εισιτήρια για το EURO 2008

Επιπλέον εισιτήρια για το EURO 2008
New Image

Η ΕΠΟ εξασφάλισε επιπλέον αριθμό εισιτηρίων για τα ματς της Εθνικής ομάδας στο EURO 2008

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: Η Ε.Π.Ο. εξασφάλισε χάρη στις προσπάθειές της έναν επιπλέον αριθμό εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας στο EURO 2008 για τους Ελληνες φιλάθλους.

Η διάθεσή τους στο κοινό θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008 και θα γίνεται από ειδικό χώρο στον 1ο όροφο της Λ. Συγγρού 137 (καθημερινά, ώρες 12:00-17:00).
Κάθε φίλαθλος δικαιούται τρία (3) εισιτήρια για κάθε αγώνα της Εθνικής Ομάδας. Για την αγορά τους είναι απαραίτητη η φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, η οποία θα κατατίθεται στον υπεύθυνο πώλησης των εισιτηρίων».




Πρόβα ενδεκάδας με Αρμενία

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας με φόντο τα τελικά του "EURO 2008", συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς πλέον ο Ότο Ρεχάγκελ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς πλέον και σε συνδυασμό με την επιστροφή και των Καραγκούνη και Μπασινά, πλέον προσφέρεται η ευκαιρία για να κάνει πρόβα ενδεκάδας για το πρώτο παιχνίδι με τη Σουηδία, στο τελευταίο τεστ πριν τα τελικά την Κυριακή(21:00-ALPHA) με αντίπαλο την Αρμενία στο Όφενμπαχ.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση έκανε δοκιμές όπως με τον Πατσατζόγλου να χρησιμοποιείται σε ρόλο αμυντικού μέσου στο διπλό.

Παράλληλα ζητούσε από τους παίκτες να πιέζουν από ψηλά. Πάντως στο φιλικό της Κυριακής αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ξανά στην μεσαία γραμμή, ο Γιώργος Καραγκούνης που είχε προφυλαχθεί στο προηγούμενο φιλικό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Ο Ότο Ρεχάγκελ εξάλλου έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των διεθνών και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξενοδοχείο είχε ξεχωριστή συζήτηση με κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς θέλει οι παίκτες να είναι έτοιμοι και στον ψυχολογικό τομέα ενόψει της διοργάνωσης.

Πρώτη συζήτηση για τo πριμ
Στο μεταξύ μία πρώτη συζήτηση για τα πριμ είχαν οι διεθνείς με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Βασίλη Χατζηαποστόλου και ζήτησαν 150.000 ευρώ έκατος για πιθανή πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην προημιτελική φάση του "EURO 2008". Η απάντηση αναμένεται άμεσα από πλευράς ΕΠΟ και αφού ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, ενημερώσει τον πρόεδρο, Βασίλη Γκαγκάτση.

Δέλλας: "Δεν φοβόμαστε κανέναν. Μόνο τον κακό μας εαυτό"
Τον κακό εαυτό της μπορεί να φοβάται μόνο η Εθνική Ελλάδος όπως υποστήριξε και στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο έμπειρος αμυντικός της ΑΕΚ, μίλησε την Παρασκευή για το ματς με την Σουηδία υποστηρίζοντας:

" Σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν φοβόμαστε κανέναν. Μόνο τον κακό μας εαυτό. Είμαστε σε θέση να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Από εμάς εξαρτάται".

Ο "κολοσσός" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε ακόμα τι πρέπει να προσέξουν οι Ελληνες διεθνείς στην πρεμιέρα, αναφέροντας: "Η Σουηδία δεν είναι μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα όλους τους παίκτες της".

Γκέκας:"Δυνατή ομάδα η Σουηδία"
Δυνατή ομάδα χαρακτήρισε την πρώτη αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στα τελικά του "EURO 2008", ο Φάνης Γκέκας ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως θα αγωνιστεί σε μία τέτοια διοργάνωση.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια τέτοια διοργάνωση και είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά. Εχουμε το πρώτο ματς με τη Σουηδία, στο οποίο έχουμε στρέψει όλο το ενδιαφέρον μας αυτή τη στιγμή", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

" Είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα η Σουηδία, με κλασικό στυλ σκανδιναβικού ποδοσφαίρου, αλλά θεωρώ ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακόμα, βέβαια, έχουμε μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Τοπαλίδης:"Δύσκολος αντίπαλος η Ρωσία"
Ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης παρακολούθησε την Τετάρτη τη δεύτερη κατά σειρά αντίπαλο της Εθνικής στα τελικά, τη Ρωσία που επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Σερβίας με 2-1 και αναφέρθηκε στα συμπεράσματα του.

" Είναι πολύ δυνατή ομάδα η Ρωσία. Περίπου όπως την έχουμε δει στα προκριματικά. Τότε βέβαια έπαιζε με τρεις αμυντικούς πίσω, ενώ τώρα σε αυτό το φιλικό είχε τετράδα στην άμυνα. Επίσης, έχουν αλλάξει σχεδόν όλα τα πρόσωπα στην άμυνα".

Όσο για την απουσία του τιμωρημένου Αρσάβιν από το παιχνίδι, είπε:" Ασφαλώς είναι μια σημαντική απουσία για εκείνους.

Ο Χίντινκ δεν τον ξεκινάει ούτε στα φιλικά, διότι είναι προφανές ότι θέλει να ετοιμάζει την ομάδα για τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί στα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης, από τα οποία θα απουσιάσει ο Αρσάβιν λόγω τιμωρίας".



































TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ