EURO

Γεμάτο το οπλοστάσιο του Ρεχάγκελ

Γεμάτο το οπλοστάσιο του Ρεχάγκελ
Ρεχάγκελ

Όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Γερμανού για το τελευταίο τεστ με την Αρμενία. Είδε Ρωσία ο Τοπαλίδης

Ο Γερμανός τεχνικός με την επιστροφή του Καραγκούνη θα δοκιμάσει νέο σχήμα στη μεσαία γραμμή όπου είχαν παρατηρηθεί προβλήματα στην ανάπτυξη στο προηγούμενο φιλικό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη το οποίο ευελπιστεί ότι θα λειτουργήσει ως...μάθημα ενόψει των τελικών. Ο αποκλεισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την τελική αποστολή, σημαίνει ότι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετές λύσεις στην άμυνα καθώς πέραν των κεντρικών αμυντικών στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να αγωνιστούν και άλλοι παίκτες.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης περιμένει και καλύτερη εικόνα στα "μετόπισθεν" σε σχέση με το παιχνίδι στη Βουδαπέστη όπου υπήρξαν πολλά κενά, με αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Αύγουστο και το φιλικό με την Ισπανία στην Τούμπα, δέχθηκε τρία γκολ.

Η άμυνα άλλωστε θα αποτελέσει βάση στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλό κλίμα στην Φρανκφούρτη και οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ο Ότο Ρεχάγκελ τους άφησε ελεύθερους για να κάνουν βόλτες, είτε να ξεκουραστούν.

Πλέον η προετοιμασία θα συνεχιστεί με μία προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης. Νωρίτερα από έλεγχο ντόπινγκ πέρασαν δέκα διεθνείς από κλιμάκιο της UEFA. Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για τους Χαριστέα, Χαλκιά, Αμανατίδη, Τζιόλη, Άντζα, Λυμπερόπουλο, Σπυρόπουλο Κυργιάκο, Βύντρα, Γιαννακόπουλο.

Είδε Ρωσία ο Τοπαλίδης

Ο Γιάννης Τοπαλίδης "κατασκόπευσε" εξάλλου τη Ρωσία που είναι ο δεύτερος κατά σειρά αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στο EURO 2008 (14/6), στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μπουργκχάουζεν της Γερμανίας με την Σερβία και επικράτησε με 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση με την Εθνική απών θα είναι ο Αρσάβιν και ο Γκους Χίντινκ, δοκίμασε σχήμα χωρίς τον παίκτη της Ζενίτ. Ο Γιάννης Τοπαλίδης θα ενημερώσει πλέον τον Ότο Ρεχάγκελ για το προφίλ της αντιπάλου της Εθνικής.

Η φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης

Την επίσημη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ από σήμερα, οι φίλοι της Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:" Από την Πέμπτη 29 Μαΐου 2008 οι φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να αγοράζουν, με απλές διαδικασίες, την επίσημη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Η ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι σχεδιασμένη με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την ευκολία στην αγορά και την ασφάλεια κατά τη διαδικασία της πληρωμής.

Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάντε κλικ στο μπάνερ δεξιά της κεντρικής σελίδας του epo.gr με την ένδειξη «e-shop».






























TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ