EURO

Ψυχολογική προετοιμασία από Ρεχάγκελ

Ψυχολογική προετοιμασία από Ρεχάγκελ
Ρεχάγκελ

Το βάρος στην ψυχολογία ρίχνει μετά την ήττα από την Ουγγαρία ο Ρεχάγκελ. Βλέπει και Ρωσία ο Τοπαλίδης

Η προετοιμασία στη Φρανκφούρτη συνεχίζεται και το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι πολύ καλό με τον Ότο Ρεχάγκελ να περιμένει πλέον βελτιωμένη εικόνα στο τελευταίο τεστ πριν από τα τελικά με την Αρμενία την Κυριακή στο Όφενμπαχ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, ύστερα από την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Βουδαπέστη ενώ πλέον θα επιλέξει την τελική 23αδα μέχρι την Τετάρτη με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποτελεί το πρώτο υποψήφιο για να "κοπεί" από την αποστολή.

Στο μέτωπο των τραυματιών ο Άγγελος Μπασινάς σκόρπισε χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία καθώς νωρίτερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα πλέον να είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει πλέον τον Γιώργο Καραγκούνη να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις επόμενες μέρες ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να είναι έτοιμος μετά το φιλικό της Κυριακής με την Αρμενία.

Συμπεράσματα από Σουηδία-"Βλέπει" Ρωσία ο Τοπαλίδης

Ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης παρακολούθησε την πρώτη αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στη φάση των ομίλων, τη Σουηδία στη φιλική νίκη με 1-0 επί της Σλοβενίας και θα ενημερώσει τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης κατέγραψε και τις αδυναμίες των Σκανδιναβών και θεωρεί πως πρόκειται για ένα αντίπαλο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή έχοντας ως βασικό στοιχείο τη δύναμη.

Ο συνεργάτης του Γερμανού τεχνικού πλέον θα παρακολουθήσει την άλλη αντίπαλο της Εθνικής στον όμιλο, τη Ρωσία η οποία την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Σερβία σε φιλικό αγώνα.











TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ