ΑΡΗΣ

Χωρίς Κάλβο στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς Κάλβο στο Καυτανζόγλειο
Κάλβο

Ο τραυματισμός του Τόνι Κάλβο παραμονές του παιχνιδιού της Τετάρτης απέναντι στην Μπάγερν στερεί την παρουσία του στο αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ηρακλή (23/12, 19:00).

Εκτός του Κάλβο ο τεχνικός του Άρη, Ντούσαν Μπάγεβιτς, άφησε εκτός αποστολής τους Θόδωρο Παπαδόπουλο, Στρατηλάτη και Κολτσίδα αλλά και τους τραυματίες Κουλουχέρη και Παπάζογλου με αυτούς που συμπεριέλαβε να είναι οι: Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Νέτο, Παπαδόπουλος Αβ., Ρονάλντο, Καράμπελας, Μάρκο Αουρέλιο, Βανγκέλι, Γόγολος, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Σιστόν, Ίβιτς, Πρίττας, Κυριάκος, Κόκε, Φελίπε.
Αναφορικά με το πώς ο "Ντούσκο" προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή; Με τον Χαλκιά κανονικά κάτω από τα δοκάρια ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζουν στο κέντρο της οι Παπαδόπουλος και Ρονάλντο, στα αριστερά ο Αουρέλιο και στα δεξιά αντί του Βανγκέλι ο Νέτο.

Σε ρόλο αμυντικών χαφ θα βρεθούν οι Πρίττας και Νεμπεγλέρα έχοντας πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Γκαρσία αντί του Ίβιτς. Αναφορικά με την επίθεση του Άρη στα αριστερά όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Φελίπε, στα δεξιά ο Χαβίτο και στην κορυφή ο Κόκε.

Όσο για το τριήμερο που προηγήθηκε και ακολούθησε της βαριάς ήττας από την Μπάγερν με 6-0 στο Μόναχο που ισοδυναμούσε με αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου UEFA ο Μπάγεβιτς επιχείρησε να περάσει στους παίκτες του την θετική σκέψη και ψυχολογία εν όψει του αυριανού τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Η κατάκτηση εξάλλου των τριών βαθμών της νίκης αύριο το απόγευμα θα διατηρήσει τον Άρη στην τετράδα της Super League.

Όσο για τους παίκτες του Άρη; Είναι αποφασισμένοι να παίξουν με πάθος και πείσμα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πέρα από το αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη ο Βόσνιος Σανέλ Γιάχιτς δείχνοντας να έχει καλά πατήματα και πραγματικά να αποσπά θετικά σχόλια. Με την επιστροφή σήμερα του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, από το εξωτερικό αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Νεμπεγλέρας που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη ο Μπάγεβιτς αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου για την μεθεπόμενη αγωνιστική (6/1) του πρωταθλήματος της Super League.

Όσο για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Κατερίνης μετά από χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ έγινε γνωστό ότι προγραμματίστηκε για τις 9 Ιανουαρίου στις 17:45.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ