EUROPA LEAGUE

Ανίκητοι οι ...Έλληνες!

Ανίκητοι οι ...Έλληνες!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τρομερό! Πέντε νίκες σε πέντε ματς, με απολογισμό 10-1 γκολ. Το ελληνικό ρεκόρ σε μια μαγική Πέμπτη χωρίς προηγούμενο (videos)

Την αρχή έκανε η Λάρισα, που παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, μάλλον αδικείται από το τελικό 2-0 κόντρα στην Μπλάκμπερν. Οι Θεσσαλοί έκαναν ό,τι ήθελαν τους Άγγλους και με σκόρερ τους Μπακαγιόκο και Κλέιτον, έβαλαν υποθήκη πρόκρισης, χάνοντας (στο δεύτερο ημίχρονο) πολλές κλασικές ευκαιρίες και για τρίτο γκολ.
Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ προηγήθηκε με το "καλημέρα" (μόλις στο 3') με κεφαλιά του Ζεράλντο Άλβες και ο δρόμος για μια εύκολη επικράτηση κόντρα στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Μπορεί η "Ένωση" να μην έπαιξε καλά στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, φυλούσε τα καλύτερα, ωστόσο, για την επανάληψη όταν ο Ριβάλντο (λίγο πριν βγει από το παιχνίδι) και ο Παναγιώτης Κονέ έκαναν το εντυπωσιακό 3-0, στέλνοντας τις ελπίδες των Αυστριακών για πρόκριση, κάπου στην κορυφή των Άλπεων.

Tο συναρπαστικό απόγευμα ολοκλήρωσε ο φοβερός Πανιώνιος που νίκησε μέσα στη Γαλλία την Σοσό με 2-0 (σκόρερ οι Τσιμπούρ και Φερνάντεζ) με την τρίτη ελληνική νίκη να υπογράφεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο από τους "κυανέρυθρους".

Η μαγική Πέμπτη, όμως, είχε και συνέχεια! Ο Παναθηναϊκός ήταν μια κλάση ανώτερος από την Αρτμέντια, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, αλλά κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου και την ωραία κεφαλιά του Εντογιέ!

Θα μας...τα χαλούσε ο Άρης κόντρα στη Σαραγόσα; Όχι, βέβαια. Το 1-0 που έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (στο έκτο λεπτό) έφτανε για να υποκύψουν και οι Ισπανοί. Απολογισμός πέντε νίκες και 10-1 γκολ. Τι άλλο θέλουμε;

Λάρισα - Μπλάκμπερν 2-0

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Λάρισα με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 2-0 την Μπλάκμπερν με γκολ των Μπακαγιόκο (32') και Κλέιτον (43').



Σοσό - Πανιώνιος 0-2

Στο Ογκίστ Μπονάλ του Μονπελιέ οι "πάνθηρες" του Έβαλντ Λίνεν επικράτησαν με 2-0 επί της Σοσό με γκολ των Τζιμπούρ (27') και Φενραντέζ (56').



ΑΕΚ - Σάλτσμπουργκ 3-0

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει το εμπόδιο της Σάλτσμπουργκ την οποία νίκησε με 3-0 , με γκολ των Άλβες (2'), Ριβάλντο (57') και Κονέ (82').



Aρης - Σαραγόσα 1-0

Στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης επικράτησε 1-0 της Σαραγόσα στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγιεβιτς χάρις στο γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 6ο λεπτό.



Aρτμέντια-Παναθηναϊκός 1-2


O Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με την Αρτμέντια στη Σλοβακία και κατάφερε παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ να γυρίσει το ματς και να πάρει κρίσιμη νίκη 2-1 και μαζί να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση.































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ