EUROPA LEAGUE

Το SPORT24 στο "Κλ. Βικελίδης"

Το SPORT24 στο "Κλ. Βικελίδης"
αρης

Η αντίστροφη μέτρηση για την σέντρα στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου UEFA ανάμεσα στον Άρη και την ισπανική Σαραγόσα πλησιάζει και το SPORT24 είναι εκεί.

* Οι φίλαθλοι του Άρη φρόντισαν από μία ώρα πριν από την σέντρα να δημιουργήσουν την δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
* Για πρώτη φορά λειτούργησε ο νέος φωτεινός πίνακας στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

* Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκλήθηκε χθες στον πυλώνα που βρίσκεται πίσω από την θύρα 3, όπου βρίσκονται και οι φανατικοί φίλαθλοι του Άρη του συνδέσμου SUPER 3.

* Στις 21:00 έφθασε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Άρη που γνώρισε την αποθέωση και παρακολούθησε το παιχνίδι από την θύρα των επισήμων.

* Σε εκείνο το χρονικό σημείο ξεκίνησε και η δυνατή βροχή και στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

* Το περιοδικό yellow της ΠΑΕ Άρης είχε εκτενές αφιέρωμα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς που σήμερα κόντρα στην Σαραγόσα πραγματοποιούσε το επίσημο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

* Ένα τέταρτο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού ακούστηκαν από τα ηχεία του «Κλεάνθης Βικελίδης» τα σκορ των υπολοίπων ελληνικών ομάδων – η νίκη της Λάρισας επί της Μπλάκμπερν, του Πανιωνίου επί της Σοσό στην Γαλλία και της ΑΕΚ επί της Σάλτσμποργκ.

* Η νίκη που χειροκροτήθηκε περισσότερο από όλες ήταν αυτής της Λάρισας επί της Μπλάκμπερν στο Πανθεσσαλικό.

* Στις 21:19 η ομάδα του Άρη αποχώρησε για τα αποδυτήρια μέσα σε ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της για να επιστρέψει στις 21:27 μέσα σε αποθέωση.

* Λίγο πριν από την σέντρα έγιναν συστάσεις στους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν κοντά στον φωτεινό πίνακα στην θύρα 3 ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

* Στις 21:22 ένας φίλαθλος του Άρη με σηκωμένα τα χέρια έδινε το σύνθημα σε όλους όσους βρίσκονταν στις κερκίδες για να φωνάξουν δυνατά "Άρης, Άρης".

* Στις 21:26 οι αναπληρωματικοί της Σαραγόσα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αποδοκιμασίες.

* Παρά την δυνατή βροχή οι φίλαθλοι του Άρη δεν σταματούσαν να φωνάζουν τα συνθήματά τους δείχνοντας πανέτοιμοι για το ευρωπαϊκό ραντεβού της αγαπημένης τους ομάδας.

* Στις 21:28 οι δύο ενδεκάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τις κερκίδες να παίρνουν φωτιά.

* Χλιαρές αποδοκιμασίες στην ενδεκάδα της Σαραγόσα και ζεστό χειροκρότημα σε αυτούς του Άρης χωρίς να λείψουν τα καπνογόνα σε χρώμα κίτρινο, ροζ και μπορντώ.

* Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τις ενδεκάδες των δύο ομάδων φάνηκαν ένας προς ένας στον νέο φωτεινό πίνακα της θύρας 3.

* Η ώρα 21:32 και ο Ούγγρος διαιτητής της συνάντησης Βίκτορ Κασάι είναι έτοιμος να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα με την Σαραγόσα να βρίσκεται στην σέντρα.






























TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ