STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανασκόπηση όλων των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής

Ανασκόπηση όλων των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής
Λεβαδειακός, Ηρακλής, Ρούσεφ, Πουρσανίδης

6 στα 6 η AEK που πέρασε και από την Ξάνθη (0-1) με σκόρερ τον Μπλάνκο. Με Παπ, Σάλπι 2-0 ο ΠΑΟ τον Ατρόμητο. Ισοπαλία 3-3 σε ματς θρίλερ ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο (vids)

Νίκη για τον Πανιώνιο που ανέτρεψε το 0-1 για το τελικό 3-1 με Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, ενώ ανατροπή πέτυχε και η Βέροια με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-1 από το γκολ του Πόποβιτς, όμως κατάφερε να αντιδράσει και αφού ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, πήρε το πολύτιμο τρίποντο χάρις το γκολ του Ερέρα στο 53'.
Στα ματς του Σαββάτου ο Ηρακλής πήρε οξυγόνο με το πρώτο του τρίποντο επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στο Καυταντζόγλειο, ενώ στο μηδέν έμειναν Αστέρας και Άρης στην Τρίπολη.

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2007



Ηρακλής-Λεβαδειακός: 1-0


Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Γήπεδο: Καυταντζόγλειο

Ο Ηρακλής έπρεπε να περιμένει μέχρι την 6η αγωνιστική για να πανηγυρίσει το πρώτο "τρίποντο" στο φετινό πρωτάθλημα. Ο "Γηραιός" με γκολ του Νικολόπουλου στο 28', νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και πήρε σημαντική "ανάσα" στην προσπάθεια που κάνει ν' απομακρυνθεί απο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αστέρας Τρίπολης-Άρης: 0-0


Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Στην Τρίπολη, Αστέρας και Άρης ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τους γηπεδούχους να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2007


Εργοτέλης-Ολυμπιακός 3-3


Διαιτητής: Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Το ματς στο Παγκρήτιο Στάδιο ήταν συναρπαστικό, είδε δραματική τροπή, αλλά κι έναν διαιτητή για... γέλια. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στον Εργοτέλη, με τον Κύρο Βασσάρα να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.
Σκόντα Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1


Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: Ξάνθη Α.Κ. Πηγαδιών

Mετά από τρία "στείρα" χρόνια η ΑΕΚ νίκησε στα Πηγάδια την Ξάνθη με 1-0 και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή. Οι παίκτες του Σέρα Φερέρ πέτυχαν το έξι στα έξι χωρίς μάλιστα να έχουν δεχτεί γκολ.
Βέροια-ΟΦΗ 2-1


Διαιτητής: Ρωμανός Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Γήπεδο: Βέροιας Δημοτικό

Η Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ και κατέκτησε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-1. Η ομάδα της Ημαθίας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο καθώς οι γηπεδούχοι είδαν τρεις προσπάθειες τους να σταματάνε στο δοκάρι του Πέερσμαν.
Πανιώνιος-Λάρισα 3-1


Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Με προσωπικό σόου του Ρέφικ Τζιμπούρ, ο Πανιώνιος κέρδισε με 3-1 την Λάρισα, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο. Εκπληκτική εμφάνιση του Κρέσιτς. Ο Σιαλμάς το 3ο τέρμα του Πανιωνίου. Το σκορ για την Λάρισα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε ανοίξει ο Μπακαγιόκο.
ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 4-1


Διαιτητής: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: Τούμπας

Μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μακριά από το "τρίποντο" αλλά και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας στο γήπεδο της Τούμπας με το εμφατικό 4-1 του συμπολίτη Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0


Διαιτητής: Ηρακλής Τσικίνης (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαΐδης"

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και δεύτερη στο πρωτάθλημα (μια στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο νικώντας με 2-0 τον Ατρόμητο. Σε ένα έργο… αντίστοιχο της προηγούμενης Πέμπτης με τους γηπεδούχους να αποδίδουν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σκόρερ τους Μητσάρες… Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη, πήρε την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα και «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Η επόμενη αγωνιστική


Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2007

Εργοτέλης-Πανιώνιος 16:45
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19:00

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2007

Απόλλων Καλαμαριάς-Αστέρας Τρίπολης 15:00
Ατρόμητος Αθηνών-ΟΦΗ 15:00
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 16:45
Λάρισα-Σκόντα Ξάνθη 16:45
ΑΕΚ-Ηρακλής 19:00
Αρης-Βέροια 19:00
Τα γκολ των αγώνων ΠΑΟ-Ατρόμητος, Εργοτέλης-ΟΣΦΠ και Ξάνθη-ΑΕΚ










































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ