STOIXIMAN SUPER LEAGUE

AEK - Ολυμπιακός: 3-3

AEK - Ολυμπιακός: 3-3
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Έξι γκολ, τρομερό πάθος και μονομαχίες σε ένα μεγάλο ματς και ισοπαλία ΑΕΚ-Ολυμπιακού 3-3, που κρατάει τους Πειραιώτες στο συν οκτώ

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων το αποτέλεσμα -που εν πολλοίς καθιστά πρωταθλητές Ελλάδας τους Ερυθρόλευκους και διατηρεί σε θέση ισχύος στην ΑΕΚ έναντι του Παναθηναϊκού στο κυνήγι της δεύτερης θέσης- έχει λογική και αποδίδει δικαιοσύνη για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών (και περισσότερο του Ολυμπιακού που έπαιζε για πολλά με αριθμητικό μειονέκτημα και σκόραρε δύο φορές στη δική του εστία).
O Μπριάκος έκανε λάθη, δεν έδωσε ένα πέναλτι στην ΑΕΚ που διαμαρτύρεται και για δεύτερο, ενώ στη φάση του γκολ ο Τοροσίδης είναι σε θέση οφ-σάιντ.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Λ.Σ.Φερέρ): Σορεντίνο, Τσιρίλο, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Πλιάτσικας (46’ Λάκης), Ζήκος, Κονέ, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ, Λυμπερόπουλος, Καμπάνταης

Ολυμπιακός (Τ. Λεμονής): Νικοπολίδης, Ζούλιο Σέζαρ, Τοροσίδης, Ανατολάκης, Ντομί, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο (78’ Μάριτς), Κωνσταντίνου (78’ Οκκάς), Καστίγιο (60’ Πάντος).

Διαιτητής: Μπριάκος

Κίτρινες: Καμπάνταης, Τσιρίλο / Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης

Κόκκινες: Ζεβλάκοφ
td> Με μια ματιά
Η σύγχυση ρόλων ήταν εμφανής στην ΑΕΚ στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Η απόφαση του Φερέρ να παρατάξει την Ένωση με διάταξη (3-5-2) που δεν έχει δουλευτεί στις προπονήσεις αλλά και το αιφνίδιο πρόβλημα του Παντελή Καφέ ο οποίος αν και είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα τελικά δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τον αγώνα, αποδιοργάνωσαν τους Κιτρινόμαυρους. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, πιο ορθολογικά και συνετά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε άτυχος που δεν προηγήθηκε στο σκορ στη φάση του 5ου λεπτού όταν ο Τοροσίδης κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να αστοχήσει με κεφαλιά σε κενή εστία.

Και τότε συνέβη το αναπάντεχο… Σε μια έξοδο ρουτίνας για την αδιαμφισβήτητη κλάση του, ο Αντώνης Νικοπολίδης έβαλε ένα σπάνιο αυτογκόλ αφού η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του, χτύπησε στο πόδι του και κατέληξε στο βάθος της ερυθρόλευκης εστίας. Ήταν ένα γκολ που εν πολλούς άλλαξε και την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο Ολυμπιακός άφησε περισσότερους κενούς χώρους και η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να ισορροπήσει τον αγώνα χτυπώντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Και θα μπορούσε να προηγηθεί με 2-0 στη φάση του 40ου λεπτού όταν ο Νικοπολίδης έδειξε και την καλή πλευρά του εξουδετερώνοντας δύσκολα το σουτ του Λεωνίδα Καμπάνταη.

Για ακόμα μια φορά όμως το ντέρμπι επεφύλασσε αλλαγή του σκηνικού κόντρα στη ροή του αγώνα. Και μάλιστα εις διπλούν! Τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε ανεβάσει ρυθμό και βρισκόταν κοντά στην Ερυθρόλευκη εστία ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, ο Ολυμπιακός χτύπησε με δύο ασύλληπτες αντεπιθέσεις μετατρέποντας το εις βάρους του 0-1 σε υπέρ του 2-1! Σκόρερ ποιοι άλλοι; Ο ασταμάτητος Τζόρτζεβιτς και ο μεγάλος Ριβάλντο.

Το β΄ημίχρονο

Δεν είχαν συμπληρωθεί δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός σκόραρε ξανά. Το τέταρτο γκολ που σημείωσαν οι πρωταθλητές και το δεύτερο στην δική τους εστία! Σκόρερ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου σε μια φάση που έμοιαζε καρμπόν με το αυτογκόλ του Έμερσον στο Καραϊσκάκη με το οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 1-0. Και σαν μην έφτανε αυτό για τους Ερυθρόλευκους, δέκα λεπτά αργότερα, στο 57’, ο Ζεβλάκοφ είδε (αυστηρή) δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στον Καμπάνταη με συνέπεια να αποβληθεί. Νωρίτερα πάντως ο Μπριάκος είχε χαρίσει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καστίγιο για ξεκάθαρη αγκωνιά στον Παπασταθόπουλο.

Παρόλα αυτά οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να βάλουν και πέμπτο γκολ και μάλιστα και πάλι κόντρα στη ροή το αγώνα. Σκόρερ ο Σέζαρ στο 63’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει διότι πριν η μπάλα φτάσει στον Βραζιλιάνο είχε προηγηθεί κεφαλιά του Τοροσίδη από θέση οφσάιντ. Μια ομολογουμένως δύσκολη φάση αφού ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν μόλις μισό σώμα μπροστά από τον Παπασταθόπουλο και που φυσικά πάντοτε δεν μπορούν να διακρίνουν οι ανεπαρκείς έλληνες βοηθοί διαιτητές.

Στο 69’ ο Μπριάκος έδειξε ακόμη λίγα ψήγματα… ερυθρόλευκης προτίμησης αγνοώντας ξεκάθαρο πέναλτι που έκανε ο Σέζαρ στον Καμπάνταη, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο έλληνας στράικερ πήρε το αίμα του πίσω ύστερα από κόρνερ του Ζέζαρ και αδράνεια της Ερυθρόλευκης άμυνας. Ευτυχώς για τον κακό αυτόν διαιτητή που λίγο έλειψε τις αποφάσεις του να αλλοιώσει πλήρως το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μπριάκος θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα και στη φάση του 80’ όταν ο Στολτίδης τράβηξε από το χέρι τον Λυμπερόπουλο μέσα στην κιτρινόμαυρη περιοχή.
td> Συνέντευξη Τύπου
Φερέρ: "Το παιχνίδι ήταν διεκδικήσιμο, με μεγάλη ισορροπία. Προηγηθήκαμε, αλλά μας έλειπε η ηρεμία και η ευφυία για να το κρατήσουμε. Μόλις έγινε το 1-1, κάναμε το λάθος να κατεβάσουμε το κεφάλι και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε. Δεν ήταν δίκαιο να πάμε στα αποδυτήρια χάνοντας με 2-1. Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Ισοφαρίσαμε, αλλά δείξαμε αθωότητα και έγινε το 3-2, αν και ήταν οφσάιντ. Ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας και παίξαμε με ρίσκο. Φέραμε το σκορ και πάλι σε ισορροπία και είχαμε τις αρετές για να φύγουμε νικητές. Κάποιες απρόσεχτες στιγμές μάς έκαναν τη ζημιά. Αφήσαμε μια ευκαιρία να μας ξεφύγει, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Χωρίς καμία αμφιβολία ο διαιτητής επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε με τρεις αμυντικούς. Πρόθεσή μας ήταν να πιέσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό για να μην έχει ηρεμία. Το πετύχαμε, γιατί έπαιξε με βαθιές μπαλιές και αυτό το θέλαμε και γιατί είχε παίξει αγώνα Κυπέλλου και γιατί ήταν τέτοια η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αργά ή γρήγορα το παιχνίδι θα μας ευνοούσε. Εγώ έχω την ευθύνη και αποδέχομαι κάθε κριτική. Αλλά στη ζωή, για να πετύχεις, πρέπει να ρισκάρεις.

Οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν. Τα 6 γκολ δείχνουν πως έγινε όμορφο ντέρμπι. Και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, τον κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Εκτός έδρας χάσαμε με αυτογκόλ και σήμερα αν ο διαιτητής ήταν λίγο καλύτερος, θα είχαμε νικήσει. Η διαφορά είναι σημαντική, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι να χάσουμε και τις μαθηματικές ελπίδες που θα έχουμε.

Μιλήσαμε με τον Καφέ πριν τον αγώνα και είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Στο ζέσταμα ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε. Αν το είχε πει νωρίτερα, δεν θα τον είχαμε συμπεριλάβει. Η ευθύνη δεν είναι κανενός".

Λεμονής: "Τόσα χρόνια δεν με έχετε δει ν' ασχολούμαι με την διαιτησία, οπότε δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο και σε αυτή την περίπτωση. Μετά απο αυτό το ματς δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα, έχουμε δοαφορά απο την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει για την συνέχεια, είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν πήραμε τη νίκη, απλώς πρέπει να είμαστε σοβαροί και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να έχουμε ψηλά την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή όσον αφορά την ανάπτυξη, ωστόσο αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις, όπου είναι το δυνατό σημείο της ΑΕΚ. Με προβληματίζουν τα γκολ που δέχθηκαμε, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοια γκολ.

Πριν ξεκινήσει κάποιος αγώνας σχεδιάζουμε κάποια πράγματα που θέλουμε να δούμε. Περίμενα οτι θα πετύχουμε γκολ, η ΑΕΚ είχε την πίεση για το σκορ, ενώ εμείς έπρεπε να σκεφτούμε και τα 120' που αγωνιστήκαμε στο Κύπελλο, οπότε παίξαμε με αυτόν τον τρόπο.

Στις σκέψεις μας πριν τον αγώνα μέτρησε η αναμέτρηση του Κυπέλλου που είχαμε μεσοβδόμαδα. Σήμερα θέλαμε τρέξιμο στην μεσαία γραμμή, είμαστε ευχαριστημένοι απο την προσπάθεια που κάναμε, ωστόσο τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος απο τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι περίεργο κάθε ματς, μπήκαν έξι γκολ και θεωρώ οτι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Νομίζω οτι πυροβολείτε πολύ το ποδόσφαιρο, θεωρώ οτι ήταν ένα ματς που είχε τα πάντα.

Ο Καστίγιο είναι πολύ πιθανό να κάνει εξετάσεις γιατί αισθάνεται αρκετές ενοχλήσεις, όσο για την απόφαση του να πάει στο Μεξικό είναι προσωπικό του θέμα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".
td> Όλα τα λεφτά...
-Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένα σπάνιο ταλέντο. Ικανός να αγωνιστεί σε 4-5 θέσεις, με περίσσιο αγωνιστικό θράσος και σωστή ποδοσφαιρική παιδεία. Είναι η νέα περίπτωση Πατσατζόγλου, ένα πραγματικό διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι υγιής και θα κάνει τεράστια καριέρα.

-Μία από τα ίδια ισχύουν για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Όχι μόνο για τη συμμετοχή του στο… αυτογκόλ του Κωνσταντίνου αλλά για την εν γένει παρουσία του. Σπουδαίος αμυντικός ο μικρός θα αφήσει εποχή.

-Ο ανυπέρβλητος και μόνιμος δήμιος της ΑΕΚ ονόματι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Τη φάση του 44’ όταν κλέβει τη μπάλα από την άμυνα και τελειώνει την προσπάθεια μόνος του ισοφαρίζοντας σε 1-1 κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν μπορεί να την κάνει.

-Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ. Αν και δεν είδαν τις μεταγραφές που περίμεναν, αν και ο καιρός δεν επέτρεπε δυναμική παρουσία, εν τούτοις οι φίλοι των Κιτρινόμαυρων έδωσαν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ καλύπτοντας περίπου 40.000 θέσεις της κιτρινόμαυρης έδρας.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
-Την αγκωνιά του Καστίγιο στον Παπασταθόπουλο στη φάση του 54’. Ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα.

-Τα νεύρα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο πρώτο 20πτο του αγώνα. Οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν πολύ τη νίκη αλλά προσπαθούσαν να βάλουν μπουρλότο στον αγώνα και όχι να παίξουν ορθόδοξα.

-Την εμφάνιση του Μπρούνο Τσιρίλο. Μας είχε συνηθίσει να είναι ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας, σήμερα ωστόσο ήταν πηγή κινδύνου για την ίδια την ομάδα του.

-Το μαρτύριο του Ζεβλάκοφ. Αν είναι δυνατόν να φοράει αυτός ο ποδοσφαιριστής τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν τον ταλαιπώρησε ο Σέζαρ, αυτό το παλικάρι ξέρει πώς να ταλαιπωρεί μόνος του τον εαυτό του.
td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
ΑΕΚ (Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Τσιρίλο, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Πλιάτσικας, Ζήκος, Κονέ, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ, Λυμπερόπουλος, Καμπάνταης

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Ζούλιο Σέζαρ, Τοροσίδης, Ανατολάκης, Ντομί, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Κωνσταντίνου, Καστίγιο

1' Έναρξη αγώνα
H αναμέτρηση αρχίζει με την ΑΕΚ στην σέντρα
5' Κεφαλιά Ολυμπιακός Τοροσίδης
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, να παγώσει ακόμα περισσότερο το ΟΑΚΑ. Ο Ριβάλντο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζούλιο Σέζαρ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τοροσίδης από απόσταση βολής όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
7' Κεφαλιά Ολυμπιακός Ανατολάκης
Γέμισμα του Ανατολάκη, ο Κωνσταντίνου πιάνει την κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
10' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Καμπάνταης
10' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ζεβλάκοφ
13' Σχόλιο
Λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Καμπάνταης τσιμπάει την μπάλα και μετά από επαφή με τον Σέζαρ πέφτει μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής, δίνει άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι.
19' Σχόλιο
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει φανερά, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας όμως.
21' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
22' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Νικοπολίδης
27' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τοροσίδης
Ο Τοροσίδης παίρνει την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο, την περνάει για τον Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει στην πλάτη του τον Μόρα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού πατάει με τακουνάκι στον επερχόμενο Τοροσίδη, όμως ο Σορεντίνο με εξαιρετική επέμβαση με τα πόδια διώχνει.
29' Γκολ ΑΕΚ Νικοπολίδης (αυτ.)
Ο Ζούλιο Σέζαρ εκτελεί φάουλ, αρκετά μακριά από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Νικοπολίδη, ο οποίος όμως την χάνει αυτή χτυπάει και στο πόδι του και καταλήγει στα δίχτυα.
36' Σουτ ΑΕΚ Πλιάτσικας
Ο Πλιάτσικας μπαίνει από δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, σουτάρει όμως ο Αντώνης Νικοπολίδης μπλοκάρει.
40' Σουτ Ολυμπιακός Κωνσταντίνου
Ο Κωνσταντίνου μπαίνει στην περιοχή σουτάρει, υπό πίεση η μπάλα όμως καταλήγει αρκετά μέτρα άουτ.
41' Σουτ ΑΕΚ Καμπάνταης
Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Καμπάνταης γίνεται κάτοχος της ΑΕΚ, σουτάρει δυνατά όμως ο Νικοπολίδης αποκρούει σε κόρνερ.
45' Γκολ Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Ο Τζόρτζεβιτς κλέβει την μπάλα από την άμυνα και ξεχύνεται στην αντεπίθεση, πασάρει στον Καστίγιο, ο οποίος του ξαναδίνει την μπάλα, ο Σέρβος μπαίνει μέσα στην περιοχή και σουτάρει εύστοχα για την ισοφάριση
45' Γκολ Ολυμπιακός Ριβάλντο
Ο Τοροσίδης περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του από δεξιά και πασάρει στον Κωνσταντίνου, ο οποίος σουτάρει πάνω στον Σορεντίνο, ο Ριβάλντο όμως που παίρνει το "ριμπάουντ" στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Λάκης παίρνει την θέση του Βασίλη Πλιάτσικα
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Γκολ ΑΕΚ Κωνσταντίνου (Αυτ.)
Ο Ζούλιο Σέζαρ εκτελεί φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή. Παπασταθόπουλος και Κωνσταντίνου, σηκώνονται πιο ψηλά από όλους με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να παίρνει τελικά την κεφαλιά που καταλήγει στα δίχτυα του Νικοπολίδη, ο οποίος έμεινε άγαλμα
49' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Τοροσίδης
51' Δοκάρι ΑΕΚ Καμπάνταης
Ο Ζήκος βρίσκει με εξαιρετική μπαλιά τον Καμπάνταη, ο οποίος κατεβάζει με το στήθος μέσα στην περιοχή, γυρίζρει το σώμα του σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Νικοπολίδη
55' Κόκκινη κάρτα Ολυμπιακός Ζεβλάκοφ
Ο Ζεβλάκοφ παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Καμπάνταη και αφήνει την ομάδα του με 10!
60' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Την θέση του Καστίγιο παίρνει ο Πάντος
63' Γκολ Ολυμπιακός Σέζαρ
Ο Ολυμπιακός παίρνει εκ νέου κεφάλη στο σκορ. Ο Ριβάλντο εκτελεί το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Τοροσίδης παίρνει την κεφαλιά, ο Σορεντίνο αποκρούει όμως ο Σέζαρ πάνω στην γραμμή σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.
64' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Μόρας περνά εκτός αγώνα στην θέση του ο Μαντούκα
68' Σχόλιο
Ο Καμπάνταης πέφτει μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, μετά από σπρώξιμο του Σέζαρ, όμως ο διαιτητής αρνείται στην ΑΕΚ το καθαρό πέναλτι
70' Γκολ ΑΕΚ Καμπάνταης
Ο Ζούλιο Σέζαρ εκτελεί κόρνερ, η μπάλα περνάει από όλους, ο Καμπάνταης πετάγεται και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφαρίζει
76' Σουτ ΑΕΚ Μαντούκα
Ο Κονέ στην αντεπίθεση βρίσκει τον Μαντούκα μέσα στην περιοχή, αυτός κοντρολάρει με το στήθος πιάνει το ψαλιδάκι, όμως η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Νικοπολίδη
77' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Κωνσταντίνου εκτός αγώνα στην θέση του ο Οκκάς
78' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Εκτός αγώνα ο Ριβάλντο στην θέση του ο Μάριτς
82' Φάουλ Ολυμπιακός Μάριτς
Ο Μάριτς εκτελεί με δύναμη φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σορεντίνο πετάει την μπάλα κόρνερ
87' Αλλαγή παίκτη
Την θέση του Άκη Ζήκου παίρνει ο Καπετάνος
93' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Τσιρίλο
94' Λήξη αγώνα



















































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ