STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Kριτική των παικτών

Kριτική των παικτών
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Το SPORT 24 παραδίδει βαθμολογία στους 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

ΑΕΚ

ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ: 6
Δεν έχει ουσιαστική ευθύνη στα γκολ, με εξαίρεση ίσως στο τρίτο, όπου αιφνιδιάζεται από την κεφαλιά του Τοροσίδη. Όμως μην ξεχνάμε ότι και εκεί το κέντρο της άμυνάς του «Δικεφάλου» είχε πάει περίπατο.

ΤΣΙΡΙΛΟ: 4

Σίγουρα δεν είναι από τα παιχνίδια που θα θέλει να θυμάται, αφού γενικά η αμυντική γραμμή της ομάδας του ήταν εκτός παιχνιδιού.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Δεν μπόρεσε να καλύψει ουσιαστικά το κενό του Δέλλα, αλλά ήταν ο πιο ουσιαστικός από τους παίκτες στα μετόπισθεν. Σε αρκετές φάσεις προωθήθηκε μπροστά και είχε καθοριστική συμμετοχή στο αυτογκόλ του Κωνσταντίνου τον οποίο και πίεσε. Όμως και πίσω έχασε πολλές φορές τον Τοροσίδη.

ΜΟΡΑΣ: 4

Λίγα πράγματα, χωρίς νεύρο και φαντασία. Τα ρήγματα της «Ενωσης» σε κέντρο και άμυνα ήταν εμφανή και η ευθύνη είναι συνολική.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ: 4

Φιλότιμες προσπάθειες, αλλά χωρίς να κάνει τη διαφορά. Μάλλον αιφνιδιάστηκε αφού χρειάστηκε να μπει στον αγώνα στη θέση του Καφέ, στο παραπέντε.

ΖΗΚΟΣ: 3

Δυστυχώς για την «Ενωση» δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, που περίμενε πολλά από αυτόν.

ΚΟΝΕ: 4

Λίγα πράγματα και εδώ, χωρίς περισσότερα σχόλια.

ΤΟΖΕΡ: 4

Περίμεναν σίγουρα περισσότερα από τον Ούγγρο, ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

ΖΟΥΛΙΟ ΣΕΖΑΡ: 7
Εστω και με το…φάλτσο που βάζει στο πόδι του, ήταν αρκετό και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στα δύο αυτογκόλ του Ολυμπιακού (προήλθαν από δικά του φάουλ). Δεν έκανε από τα καλύτερά του παιχνίδια, αλλά σίγουρα είναι από τους λίγους διακριθέντες της «Ενωσης».

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: 4

Μαζί με τον Ζήκο περνά στις απογοητεύσεις (από πλευράς ΑΕΚ) του ντέρμπι. Η ΑΕΚ περίμενε πολλά από αυτόν, αλλά ο "Λύμπε" εγκλωβίστηκε και δεν μπόρεσε ούτε να σκοράρει αλλά ούτε και να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή.

ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ: 9

Το πιο ευχάριστο γεγονός για την ΑΕΚ. Εκπληκτική εμφάνιση που τα είχε όλα. Σκόραρε, "έκλεψε" μπάλες , είχε δοκάρι και θα ήταν σαφώς ο άνθρωπος του ματς, αν αυτό δεν έληγε ισόπαλο.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Δεν μπορεί να κριθεί ο Καπετάνος, ενώ τόσο ο Λάκης όσο και ο Μαντούκα δεν πρόσφεραν κάτι ουσιαστικό, έτσι ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: 6

Ο Σέρα Φερέρ μάλλον αιφνιδίασε τους ίδιους τους παίκτες του με το σύστημα που ξεκίνησε τον αγώνα (3-5-2) ενώ υπολόγιζε στον Καφέ τον οποίο ουσιαστικά έχασε στο ζέσταμα. Από εκεί και έπειτα πάλεψε το ματς, αλλά άργησε υπερβολικά να ρίξει στον αγώνα τον Καπετάνο, όντας ο αντίπαλός του με 10 παίκτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: 5

Ισως το χειρότερό του παιχνίδι στην εφετινή σεζόν που δείχνει να είναι η χρονιά του. Στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος τόσο στο δικό του αυτογκόλ, όσο και σε αυτό του Κωνσταντίνου, αλλά γενικά δεν τον πήγαινε η μέρα…

ΖΟΥΛΙΟ ΣΕΖΑΡ: 4
Μετά τα Χριστούγεννα έχει…εξαφανιστεί. Όχι μόνο δεν βοήθησε την ομάδα του, αλλά θα μπορούσε και να την καταδικάσει αν ο Μπριάκος ήταν πιο προσεκτικός και έδινε το πέναλτι που έκανε ο Βραζιλιάνος στον Καπάνταη

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: 9

Λίρα 100 πέτυχε ο Ολυμπιακός και σαφώς ο νεαρός ήταν το…φλουρί της πρωϊμης βασιλόπιτας των "ερυθρολεύκων" αφού αποκτήθηκε το Δεκέμβριο. Αρχοντική εμφάνιση, που άξιζε να συνδυαστεί με ένα γκολ. Αλλά το έχασε σε κενή εστία στο πρώτο ημίχρονο και του το «έκλεψε» στη συνέχεια ο Σέζαρ που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ: 6

Ο πιο δραστήριος "ερυθρόλευκος" στα μετόπισθεν, απλά δεν επιβραβεύτηκε με ένα πιο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Η παρουσία του άλλαξε την άμυνα της ομάδας του προς το καλύτερο.

ΖΕΒΛΑΚΟΦ: 4

Μπορεί η αποβολή του να ήταν τραβηγμένη, αλλά βρίσκεται επίσης σε φθίνουσα πορεία εδώ και καιρό και αυτό φαίνεται. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΝΤΟΜΙ: 4

Πέρασε σχεδόν απαρατήρητος, έστω και αν είχε μείνει εντελώς μόνος του από τα αριστερά να προσπαθεί να ανακόψει τις πλαγιομετωπικές επελάσεις της «Ενωσης».

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ: 5

Σαφώς δεν ήταν από τα καλύτερά του ντέρμπι, αφού ιδιαίτερα με την ΑΕΚ έχει καλή παράδοση. Είναι εμφανώς καταπονημένος, αφού ουσιαστικά παίζει μόνος του χωρίς βοήθεια στη θέση του. Εστω και έτσι βοήθησε όσο μπορούσε.

ΚΑΣΤΙΓΙΟ: 4

Ξεκίνησε φρέσκος, είχε κέφι, έδωσε το έτοιμο γκολ στον Τζόρτζεβιτς, αλλά μετά τον τραυματισμό του, ήταν ουσιαστικά απών. Παράλληλα δεν ξέχασε τις κακές του συνήθειες να διαπληκτίζεται με τους αντιπάλους, δείχνοντας το άσχημο πρόσωπό του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 5

Δραστήριος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού στην καλύτερη ευκαιρία του, απέκρουσε ο Σορεντίνο (έστω και αν ο επερχόμενος Ριβάλντο πήρε το ριμπάουντ). Τελικά σκόραρε εις βάρος της ομάδας του. Σίγουρα και ο ίδιος περίμενε κάτι καλύτερο.

ΡΙΒΑΛΝΤΟ: 5

Θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ηταν παρών όταν χρειάστηκε στο ριμπάουντ και σκόραρε, απλά κάποια στιγμή του βγήκε και η κούραση από τα 120 λεπτά κόντρα στα Γιάννενα.

ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: 7

Βλέπει ΑΕΚ και κάτι παθαίνει. Δεν είναι μόνο ότι συνέχισε το σερί του σκοραρίσματος κόντρα στην "Ενωση", αλλά ήταν και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, ο δεύτερος μετά τον Τοροσίδη. Δημιούργησε αρκετά ρήγματα ως το τέλος και έδωσε πολλές λύσεις.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Τόσο ο Πάντος, όσο κυρίως οι Μάριτς και Οκκάς δεν μπόρεσαν να φανούν και πιο πολύ συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: 7

O Τάκης Λεμονής, ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, έχοντας στήσει την άμυνά του έξυπνα για να αναχαιτίσει βασικά τους Λυμπερόπουλο και Σέζαρ. Το πέτυχε αλλά προδώθηκε εκ των έσω. Κάποια στιγμή, μετά την αποβολή του Ζεβλάκοφ, ήταν φανερό ότι έπαιξε για την ισοπαλία, κάνοντας περισσότερο τις αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του.

































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ