STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - Αιγάλεω 3-0

Κέρκυρα - Αιγάλεω 3-0
Σίκοφ

Βαθιά ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε η Κέρκυρα καθώς επικράτησε με 3-0 του Αιγάλεω

Τα τέρματα για τους "Φαίακες" σημείωσαν ο Γκουστάβο(26’) και Σίκοφ(69’) και Ντα Σίλβα(90’).
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Κέρκυρα: Σιντιμπέ, Γκουστάβο, Καραδήμος, Σίκοφ, Μοσχογιάννης, Φούφουλας, Φλαβίνιο, Ντα Σίλβα, Γκουέλα(87’ Καγκιούζης), Σκούφαλης (53’ Φότι), Ντακόλ (83’ Τζαβέλλας)

Αιγάλεω: Γιάννου, Γιάντσετιτς, Ποπόφ, Κουμπαρούλης, Σίμανεκ (78’ Μάριτς), Μουστογιάννης(76’ Εντουσέι), Όμο, Τσάτσος, Κουμορτζί, Νεντέλκοβιτς(46’ Πετρόπουλος), Σέζαρεκ

Διαιτητής:Ζολώτας(Θεσ/νικης)
td> Με μια ματιά
Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε ένα επιθετικό σχήμα με στόχο να κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους από τα πρώτα λεπτά και να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια των παικτών του. Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Χατζάρας χωρίς πλέον τον Ανέστη Αγρίτη στην σύνθεση του, χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα τον νεοαποκτηθέντα, Νεντέλκοβιτς.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι "Φαίακες" είχαν μία ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία στην αντίπαλη εστία. Με την συμπλήρωση του 15λεπτου ωστόσο η Κέρκυρα έγινε πιο πιεστική και στο 16’ απείλησε για πρώτη φορά τον Γιάννου, όταν ο Φλαβίνιο από μεταβίβαση του Ντα Σίλβα βγήκε από τα αριστερά, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα του "Σίτι' αλλά το σουτ του πέρασε παράλληλα από την εστία.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντακόλ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 21’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σίκοφ από τον Κουμπαρούλη μέσα στην περιοχή αλλά πέντε λεπτά αργότερα, η υπεροχή τους απέδωσε καρπούς. Ο Γκουστάβο εκτέλεσε το φάουλ, ο Σίκοφ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας χωρίς τελικά να την βρει και αυτή στην συνέχεια στο βάθος της εστίας για να γίνει το 1-0.

Η Κέρκυρα πλέον είχε πετύχει τον πρώτο της στόχο και το Αιγάλεω αναγκάστηκε να ανοιχτεί με στόχο την ισοφάριση. Στο 40’ το "Σίτι" προσπάθησε να απαντήσει, όμως στο δυνατό σουτ του Κουμορτζί από το ύψος του πέναλτι, ο Μοσχογιάννης απέκρουσε στην γραμμή για να μπλοκάρει στην συνέχεια ο Σιντιμπέ.

Στην επανάληψη ο προπονητής του Αιγάλεω, απέσυρε τον Νεντέλκοβιτς που δεν ικανοποίησε στο ντέμπουτο και έριξε στον αγώνα τον Πετρόπουλο με σκοπό να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Κουμορτζί στο 58’ ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής στην...απόπειρα του "Σίτι" να φτάσει στην ισοφάριση αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σιντιμπέ.

Η Κέρκυρα ωστόσο κατάφερε να "καθαρίσει" ουσιαστικά το παιχνίδι στο 69’ με τον Σίκοφ αυτή την φορά να χρεώνεται το γκολ. Ο Σκοπιανός αμυντικός από το φάουλ του Καραδήμου και την κεφαλιά-πάσα του Ντακόλ, με πλασέ "ζευγάρωσε" τα τέρματα της Κέρκυρας και της έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσει ασφαλές προβάδισμα για τη νίκη.

Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δώσουν θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση τους στην εκπνοή όταν ο Ντα Σίλβα μετά από ωραίο συνδυασμό, ως τελικός αποδέκτης της μπάλας να πετυχαίνει το τελικό 3-0.
td> Συνέντευξη Τύπου
td> Όλα τα λεφτά...
Ο Βάντσε Σίκοφ που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των "Φαιάκων" καθώς αν και αμυντικός συνέβαλε τα μέγιστα στον επιθετικό τομέα, "σφραγίζοντας" την επικράτηση της ομάδας του με το δεύτερο τέρμα που σημείωσε.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την πορεία του Αιγάλεω το τελευταίο διάστημα που είναι καθοδική μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε, ενώ καλείται να πορευτεί έως το τέλος του πρωταθλήματος χωρίς τον Ανέστη Αγρίτη.
td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Κέρκυρα: Σιντιμπέ, Γκουστάβο, Καραδήμος, Σίκοφ, Μοσχογιάννης, Φούφουλας, Φλαβίνιο, Ντα Σίλβα, Γκουέλα, Σκούφαλης, Ντακόλ

Αιγάλεω: Γιάννου, Γιάντσετιτς, Ποπόφ, Κουμπαρούλης, Σίμανεκ, Μουστογιάννης, Όμο, Τσάτσος, Κουμορτζί, Νεντέλκοβιτς, Σέζαρεκ

1' Έναρξη αγώνα
10' Σχόλιο
Τίποτα το αξιόλογο στην αναμέτρηση σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα.
18' Σουτ Κέρκυρα
Δυνατό σουτ του Ντ' Ακολ, έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιάννου.
26' Γκολ Κέρκυρα Γκουστάβο
Ο Γκουστάβο σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
26' Κίτρινη κάρτα Αιγάλεω Κουμπαρούλης
27' Σχόλιο
Δίκαια προηγούνται οι γηπεδούχοι αφού είναι καλύτεροι ως τώρα και έχουν τον έλεγχο του αγώνα.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη
Στην θέση του Νεντέλκοβιτς μπήκε ο Πετρόπουλος
49' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα
Γκουστάβο
49' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα
Ντακόλ
58' Σουτ Αιγάλεω
Σουτ του Κουμορτζί, έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει κοντά από το δοκάρι του Σιντιμπέ.
60' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα Φούφουλας
63' Κίτρινη κάρτα Αιγάλεω Πόποφ
69' Γκολ Κέρκυρα Σίκοφ
Εκτέλεση φάουλ από τον Καραδήμο, ο Σίκοφ με κοντινό πλασέ, μετά την κεφαλιά-πάσα του Ντ' Ακόλ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
76' Αλλαγή παίκτη Αιγάλεω
Μπήκε ο Εντουσέι, βγήκε ο Μουστογιάννης
78' Αλλαγή παίκτη Αιγάλεω
Μάριτς στην θέση του Σίμανεκ
83' Αλλαγή παίκτη Κέρκυρα
Βγήκε ο Ντακόλ μπήκε ο Τζαβέλλας
87' Αλλαγή παίκτη Κέρκυρα
Καγκιούζης στην θέση του Γκουέλα
90' Γκολ Κέρκυρα Ντα Σίλβα
Μετά από ωραιό συνδυασμό ο Ντα Σίλβα γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
90' Κίτρινη κάρτα Κέρκυρα Τζαβέλλας
90' Λήξη αγώνα
















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ