ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Yokohama παίζει μπάλα με την Τσέλσι

H Yokohama παίζει μπάλα με την Τσέλσι

Σε ένα video που γυρίστηκε τον Φεβρουάριο, η Yokohama, ως επίσημος συνεργάτης του Chelsea Football Club, μας μεταφέρει μια απόλυτη διαδραστική εμπειρία.

Σε ένα video που γυρίστηκε τον Φεβρουάριο, πριν ληφθούν μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και συμπεριφοράς μεταξύ των ανθρώπων (χειραψίες, ασπασμοί κ.ά.), η εταιρεία ελαστικών Yokohama, ως επίσημος συνεργάτης του Chelsea Football Club, μας μεταφέρει μια απόλυτη διαδραστική εμπειρία, επιτρέποντας στους οπαδούς της θρυλικής ομάδας να περιηγηθούν στο χώρο προπόνησης των "Μπλε" και στο εμβληματικό Stamford Bridge, "παρέα" με τα αστέρια της ομάδας.

Η καμπάνια «Drive For More» της Yokohama προσέφερε ακόμη και την ευκαιρία στους υποστηρικτές να μάθουν κάποια «μυστικά» από τον Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς μπόρεσαν να έχουν «πρόσβαση» σε όλες τις εγκαταστάσεις της Chelsea FC.

Για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το εγχείρημα, χρειάστηκε μια μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη με ένα κράνος που φορούσε ένα μέλος από το πλήρωμα που έκανε την κινηματογράφηση.

Η ανάλαφρη κάμερα εξασφάλισε ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τους παίκτες με δυναμικούς τρόπους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, όπως η γυμναστική μαζί με τον Κρίστιαν Πούλισιτς, το παιχνίδι πινγκ-πονγκ με τον Τάμι Αμπράαμ και οι μπαλιές με τον Γουίλιαμ!

Για να απολαύσετε την εμπειρία, κάντε κλικ στον σύνδεσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ