Αυτό είναι το Nissan GT-R50 των 990.000 ευρώ

Ξεκινά η παραγωγή του μοντέλου, με ειδική σχεδίαση από την Italdesign και το GT-R50 των 990.000 ευρώ θα βγει σε μόλις 50 "αντίτυπα".

Το αυτοκίνητο, τελικά, είχε μεγάλη απήχηση και αποφασίστηκε η παραγωγή του σε μόλις 50 αντίτυπα, όσα και τα εορταστικά χρόνια. Για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια παραγωγής του GT-R, αλλά και τα 50 χρόνια της Italdesign, η Nissan και η ιταλική εταιρεία συνεργάστηκαν προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό Nissan GT-R50, το οποίο παρουσιάστηκε φέτος τον Ιούλιο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, στην Αγγλία.

Η τιμή του κατασκευασμένου από τη NISMO, GT-R των 720 ίππων της Italdesign, θα ξεκινά από τις 990.000 ευρώ, προ φόρων και λοιπών προαιρετικών επιλογών.

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής του Nissan GT-R NISMO του 2019, και παρόλο που το πρωτότυπο όχημα διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του οχήματος, οι τυχεροί αγοραστές του σπάνιου μοντέλου θα μπορούν να καθορίζουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για την έκδοση της παραγωγής, αλλά και να επιλέξουν εσωτερικά χρώματα και αντίστοιχα πακέτα διαμόρφωσης.

 

Οι πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν το GT-R50 μπορούν να ξεκινήσουν με τη διαδικτυακή «επίσκεψη» στο GT-R50.nissan και να επικοινωνήσουν με την Italdesign για να δημιουργήσουν το δικό τους αυτοκίνητο. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2020…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Profesor αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει το Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.