ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Μούρτο

Ο Σπύρος Μούρτος με την φανέλα της Λάρισας
Ο Σπύρος Μούρτος με την φανέλα της Λάρισας INTIME

Παίκτης του Ιωνικού θα είναι την νέα σεζόν ο Σπύρος Μούρτος, με τους Νικαιώτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Η έναρξη της σεζόν 2020/21 πλησιάζει και ο Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύεται, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου (30 χρονών, 1.98 μέτρα).

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Νίκαιας εδώ και καιρό - ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και σε κάποια φιλικά - με την απόκτησή του να δίνει βάθος στην περιφέρεια του Ιωνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Γιάννη Αθηναίου, Γιουτζίν Τζέρμαν, Κίνγκσλεϊ Μόουζες, Κωστή Γόντικα, Νίκου Αρσενόπουλου, Γιώργου Γκιουζέλη, Τζος Όουενς και Νίκου Λιακόπουλου, την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Ιωσήφ Κολοβέρου και την παραμονή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του Μουγιαμίν Μουσταφά, ενώ έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Τζάμελ Άρτις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC Revolution ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου.

Ο 30χρονος Έλληνας φόργουορντ, ύψους 1.98 μ., έχει μεγάλη εμπειρία από τα ελληνικά παρκέ. Η προσθήκη του Μούρτου θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό και θα προσφέρει ποιότητα και πειρά.

Ο Μούρτος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Άρη. Μετά τον Άρη πήγε στον Ήφαιστο Λήμνου (2018-2020).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λάρισας, μετρώντας 4,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 αναμετρήσεις

Σπύρο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας"

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ