ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός ανανέωσε το συμβόλαιο του Μουσταφά για ακόμα 2 χρόνια

Ο Μουγιαμίν Μουσταφά με την φανέλα του Ιωνικού
Ο Μουγιαμίν Μουσταφά με την φανέλα του Ιωνικού INTIME

Παίκτης του Ιωνικού θα είναι για δύο ακόμα χρόνια ο Μουγιαμίν Μουσταφά, με τους Νικαιώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε μία ακόμα κίνηση προχώρησε ο Ιωνικός, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Μουγιαμίν Μουσταφά (22 χρονών, 1.96 μέτρα) για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ την περσινή σεζόν είχε 5.1 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, επιδόσεις που κρίθηκαν αρκετές για να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Γιάννη Αθηναίου, Γιουτζίν Τζέρμαν, Κίνγκσλεϊ Μόουζες, Κωστή Γόντικα, Νίκου Αρσενόπουλου, Γιώργου Γκιουζέλη και Νίκου Λιακόπουλου, την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Ιωσήφ Κολοβέρου και την παραμονή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού για την παραμονή του Μουσταφά:

"Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Muhaymin Mustafa για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ άφησε την Τουρκία για πρώτη φορά πέρσι, εντάχθηκε στην ομάδα μας και έγινε πολύ σημαντικό κομμάτι της περσινής πορείας μέχρι τα play-offs. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τη σεζόν μετρώντας 4.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, αφού ο Mustafa ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION για τα επόμενα δύο χρόνια".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ