ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός BC ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουτζίν Τζέρμαν

Ο Γιουτζίν Τζέρμαν με την φανέλα του Νόρθερν Ιλινόις
Ο Γιουτζίν Τζέρμαν με την φανέλα του Νόρθερν Ιλινόις Ⓒ 2019 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Παίκτης του Ιωνικού BC είναι Γιουτζίν Τζέρμαν (24 χρονών, 1.83 μέτρα), με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Γιουτζίν Τζέρμαν (24 χρονών, 1.83 μέτρα) είναι πλέον παίκτης του Ιωνικού BC. Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα της Νίκαιας, ανακοινώνοντας την απόκτησή του.

Ο νεαρός γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην "The Basketball League" στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση των Γιάννη Αθηναίου και Νίκου Λιακόπουλου και την παραμονή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"O IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Eugene German.

Ο Αμερικανός είναι γεννημένος στις 2/12/1997, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Έγραψε ιστορία με το κολέγιο Northern Illinois από το 2016 μέχρι το 2020, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Μάλιστα, ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019/20 με 20.5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο στους αγώνες του NCAA.

Την περσινή σεζόν, συμμετείχε στην The Basketball League με τους Kokomo Bobkats, ενώ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και από ομάδες του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να κερδίσει θέση στο ρόστερ των Denver Nuggets για το φετινό Summer League.

Eugene, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ