ΙΩΝΙΚΟΣ

Συνεχίζει στον Ιωνικό Νικαίας ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τη φανέλα του Ιωνικού
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τη φανέλα του Ιωνικού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας για ακόμη μία σεζόν θα φορά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ο Ιωνικός Νικαίας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον αρχηγό του, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Την Τρίτη 3 Αυγούστου οι μπλε επισημοποίησαν την παραμονή του "κάπτεν" στο κλειστό του Πλάτωνα, διατηρώντας στο δυναμικό τους εν όψει της επόμενης σεζόν τον πολυτιμότερο της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Περιστερίου (4 αγώνες) και του Ιωνικού (15 αγώνες) είχε 12.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"O IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION και στη διάρκεια της σεζόν 2021/22, δείχνοντας πως η αγάπη του για τη Νίκαια και την ομάδα μας είναι μεγάλη.

Ο μεγάλος αρχηγός, που έχει δεθεί με την ομάδα και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο από το 2018, όταν και βρέθηκε για πρώτη φορά στο κλειστό του Πλάτωνα, θα είναι παρών και στην προσπάθεια της επόμενης σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λουκάς λοιπόν θα συνεχίσει να γράφει ιστορία μαζί μας"!

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ