ΙΩΝΙΚΟΣ

Συμφωνία του Ιωνικού με τον Τζάμελ Άρτις

Ο Τζαμέλ Άρτις με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ την σεζόν 2017/18
Ο Τζαμέλ Άρτις με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ την σεζόν 2017/18 Ⓒ 2018 JOHN RAOUX/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζάμελ Άρτις (28 χρονών, 2.01 μέτρα) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό, με τους Νικαιώτες να προσθέτουν ακόμα περισσότερο βάθος και ποιότητα στην περιφέρειά τους.

Ο Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της σεζόν 2021/22, προσθέτοντας ακόμα έναν έμπειρο παίκτη στο ρόστερ του, αφού συμφώνησε με τον Τζάμελ Άρτις (28 χρονών, 2.01 μέτρα).

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ιαπωνική Κιότο, ωστόσο έλυσε το συμβόλαιό του και ήταν ελεύθερος, με τους Νικαιώτες να σπεύδουν και να συμφωνούν μαζί του.

Την σεζόν 2020/21 ο Άρτις αγωνίστηκε στην Ροάν, έχοντας 11.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 38.2% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Γιάννη Αθηναίου, Γιουτζίν Τζέρμαν, Κίνγκσλεϊ Μόουζες, Κωστή Γόντικα, Νίκου Αρσενόπουλου, Γιώργου Γκιουζέλη, Τζος Όουενς και Νίκου Λιακόπουλου, την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Ιωσήφ Κολοβέρου και την παραμονή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του Μουγιαμίν Μουσταφά.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ