ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Κάλεσμα στην... Ταραμπούρα

Κάλεσμα στην... Ταραμπούρα
Βουρνάς

Στην "Ταραμπούρα" θα διεξαχθεί τελικά το εξ' αναβλής παιχνίδι της Ολυμπιάδας με τον Πανιώνιο

"Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS KAE καλεί ολους τους φίλους του μπάσκετ στην Πάτρα στο παιχνίδι γιορτή του μπάσκετ το Σαββατο και ωρα 5 στο γήπεδο μας στα Ταραμπούρα. Ολοι μαζί να δείξουμε σ όλη την Ελλάδα την αγάπη μας γιά το μπάσκετ και την αποφασιστηκότητα μας να είναι ολα τα παιχνίδια της ομαδας μας γιορτές οπως είναι όλα στην επιτυχημένη πορεία μας από την Γ εθνική στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Ενα δυνατό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που κατέχοντας την 4η θεση στην βαθμολογία υπόσχεται και καλό θέαμα.



Οι φίλοι της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ θα είναι η δύναμη μας γιά την νίκη μας!

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS KAE έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις με αναμνηστικά δώρα γιά ολους τους φίλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Μπάλες, μπλουζάκια, καπέλα και αλλα αναμνηστικά της μπουτίκ της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ θα δωθούν σε όλους του φιλάθλους μας.

Το εισητήριο του αγώνα είναι 10 ευρω γενική είσοδος γιά ολες τις θέσεις. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ θέλοντας να ευχαριστήσει ολους τους φίλους της που θα έρθουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ προσφέρει την δυνατότητα στους θεατές του αγώνα με το απόκομα του εισητηρίου να πρακακολουθήσουν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με το ΑΙΓΑΛΕΩ με την συμβολική τιμή του 1 ευρώ. Τα εισητήρια είναι διαθέσιμα στο VSTORE.gr Αγίου Ανδρέου 138.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS συνεχίζει να πρωτοπορεί στην προσπάθεια της γιά υγειές μπάσκετ και σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει γεγονότα οπως της προηγούμενης εβδομάδας να αποτελέσουν εμποδιο στην προσπάθεια της".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ