ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

"Φωνάζει" για επεισόδια και γήπεδο

Την πίστη ότι θα κερδίσει το στοίχημα εξέφρασε η Ολυμπιάδα, που κατηγορεί τους οπαδούς της ΑΕΚ

Συγκεκριμένα αναφέρετια:
"Ολη η φιλαθλη Ελλάδα είδε σε τηλεοπτική μετάδοση την άριστη αθλητική ατμόσφαιρα που είχε ετοιμάσει στην γιορτή του μπάσκετ χθες η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS KAE. Mε μουσική . μασκώτ, δώρα, κοπέλες να χορεύουν . Ολα δε αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης ανοδικής μας πορείας στο Ελληνικό μπάσκετ είμασταν και θα είμαστε ομάδα υπόδειγμα διαξαγωγής αγώνων σε αθλητικό περιβάλλον χωρις ύβρεις και επισόδεια.

Δυστυχώς χθές οι γνωστοί-άγνωστοι αλήτες οπαδοί της ΑΕΚ ( και ήδη αυτό σήμερα αποδεικνύεται με την προσαγωγή στον εισαγγελέα Πατρών επτά οπαδών της ΑΕΚ από την Αθήνα με σοβαρές κατηγορίες γιά τα χθεσινά επισόδεια) κατάφεραν και προκάλεσαν την διακοπή του χθεσινού αγώνα και δυστυχώς σοβαρές υλικές ζημίες και τραυματισμό δύο φίλων της ομάδας μας. Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ δηλώνει ότι θα δυναμώσει τα μέτρα περιφρούρησης του αθλητικού χώρου με δικής πρωτοβουλία έτσι που με αρχή το επόμενο παιχνίδι να προσφέρεται η γιορτή του μπάσκετ με απόλυτη ασφάλεια στους φίλους μας.

Επίσης σχετικά με τα χθεσινά λυπηρά γεγονότα θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια ολους τους αθλητές μας και ειδικά τους πρωτοπόρους Χαρίση , Μπουντούρη και Βαγενά , και τον μάνατζερ Β.Σκέντζο που με κίνδυνο της υγείας τους από τα δακρυγόνα εμειναν στο γήπεδο και βοηθούσαν στην έξοδο των φιλάθλων και ειδικά παιδιών. Οσον αφορά τον αγώνα που διακόπηκε εμείς εχουμε μάθει να κερδίζουμε τους αγώνες στο γήπεδο και παρόλο που η διακοπή του αγώνα οφείλεται στους οπαδούς της ΑΕΚ , επειδή γνωρίζουμε οτι και η διοικηση της ΚΑΕ ΑΕΚ πληρώνει ακριβά αυτή την συμπεριφορά, είμαστε έτοιμοι να συνεχιστεί ο αγώνας σε ημερομηνία μετά την αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου μας.

Φυσικά στην συνέχεια του αγώνα γιά λόγους ασφαλείας δεν θα δώσουμε κανενα εισητηριο όπως εχουμε δικαίωμα στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ Οι ζημίες του οποίου καταμετρόνται σήμερα. Βεβαια αναμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ την σαφή καταδίκη από μέρους της των επισοδείων από τους οπαδούς της και την αποζημίωση μας γιά τις ζημιές με δεδομένο οτι η ιστορία της επιβάλει να καταβάλει προσπάθεια κατά της βίας.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ADAMS KAE σεβόμενοι τους φιλάθλους της που είχαν γεμίσει χθές το γήπεδο μας θα διεξαγάγει την συνέχεια του αγώνα με ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων της Πάτρας και παράλληλα θα προβλέψει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις γιά να τους αποζημιώσει γιά τα χθεσινά γεγονότα. Τέλος καλούμε την πολιτεία και την ΕΣΑΚΕ να λάβει ακόμα πιο εντατικά μέτρα κατά της βίας".










"Ερωτήματα" για το γήπεδο



Με νέα της ανακοίνωση η διοίκηση της Ολυμπιάδας αναρωτιέται...

"Με αφορμή σχόλια στον τύπο σχετικά με το γήπεδο της ομάδας η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ έχει να κανει μερικά σχολια και καποιες ερωτήσεις γιά την αποκατάσταση της αλήθειας - η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην πρώτη της χρονιά στην Α1 ανέλαβε το κόστος διπλής έδρας ωστε τα παιχνίδια με ομάδες με σημαντική παρουσία στην φετινή περιοδο και αναμενόμενο ενδιαφέρον , ΠΑΟ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ΑΡΗ και ΠΑΟΚ να γίνουν στο ΕΑΚ "Δ.Τοφαλος" .

- το ΕΑΚ "Δ.Τόφαλος" μέχρι πριν μερικές εβδομάδες ηταν έδρα της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ με σύμβαση που δημιουργούσε προβλήματα στην παράλληλη παρουσία και δεύτερης ομάδας.

- Ειναι αλήθεια οτι ενω η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ μια επαρχιακή και νεοφώτιστη ομάδα υποχρεώθηκε σε σημαντικές δαπάνες αυτής της παραλληλης λειτουργίας αλλες ομάδες Α1 εχουν Δωρεάν την χρήση κρατικών ολυμπιακών ή μη γυμναστηρίων;

- Στο γήπεδο στα Ταραμπούρα διεξήχθησαν και αλλοι αγώνες με φιλάθλους ιδιαιτερα ενθερμους στο παρελθόν οπως με ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ και ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ χωρίς να γίνει το παραμικρό επεισόδιο ειτε με τους φιλάθλους είτε με την αστυνομία κατα συνέπεια δεν ειναι θέμα λειτουργία γηπέδου. - Υπάρχουν γήπεδα στην Α1 με χωρητικότητα κάτω των 600 φιλάθλων χωρίς καμμία υποδομή και γίνονται αγώνες Α1;

- Σε πόσα γήπεδα και πόσες ομάδες Α1 τηρούν την υποχρέωση τους να διαθέτουν ασθενοφόρο και ομάδα νοσηλευτών γιά την κάλυψη παρομοίων περιστατικών οπως γίνεται στο γήπεδο της Ολυμπιάδας με μέριμνα της ΚΑΕ?. Θυμίζουμε ότι προ εβδομάδων ο αθλητής μας Κ.Χαρίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και χρειάστηκαν σαράντα λεπτά γιά να βρεθεί ασθενοφόρο να τον πάει σε νοσοκομείο - Μήπως δεν είναι τυχαίο οτι δεν θρηνήσαμε θύματα χθες εξαιτίας του συντονισμού και των ανθρώπων της ΚΑΕ;

- Υπάρχει κάποια μεθοδος προστασίας ενός γηπέδου και βελτίωσης της ασφαλείας του οταν οι εισοδοι του δέχονται βροχή από πέτρες;

Οι επτά οπαδοί της ΑΕΚ στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πετροβολισμούς μήπως ειναι αυτοι που δήλωσε αθλητής της ΑΕΚ οτι τους υποστηρίζουν εκτος έδρας αντί να τους καταδικάσει;

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακομα αλλα θεωρούμε τα παραπάνω είναι αρκετά γιά να βγάλει τα συμπερασματά του κάθε νοημων φίλαθλος. Τελος ζητούμε από την πολιτεία με δεδομένο οτι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΕ μετακομισε στην έδρα του να μας παραχωρίσει γιά πέντε χρονια την χρήση του ΕΑΚ "Τοφαλος" άμεσα με τους ίδιους όρους που έχει παραχωρηθεί σε ομάδες σε άλλες πόλεις.

Και να συμβάλει ώστε να κάνουμε το ΕΑΚ "Τοφαλος" κύτταρο ανάπτυξης του μπάσκετ με δεδομένο ότι εμεις προτιθέμεθα να το κάνουμε και χώρο ανάπτυξης υποδομών μπάσκετ".



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ