ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Κινήσεις κατά της βίας

Κινήσεις κατά της βίας
Ταραμπούρα

Αποφασισμένη να πατάξει τα φαινόμενα βίας, είναι η Ολυμπιάδα Πατρών

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Η Ολυμπιάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια της για την παραδειγματική τιμωρία κάθε ενόχου των πρωτόγνωρων γιά την ομάδα γεγονότων του Σαββάτου.

Επιπλέον η Ολυμπιάδα γιά λόγους καταπολέμησης της βίας θα ζητήσει πριν από κάθε αγώνα στην έδρα της από την αντίπαλη ομάδα:

-την δημοσίευση κοινής δήλωσης παικτών των δύο ομάδων κατά της βίας και θα φροντίσει γιά την προβολή της στα μέσα ενημέρωσης.

-θα ετοιμάσει κοινή δήλωση παικτών, προπονητών και διοικήσεων κατά της βίας και υπέρ του "ευ αγωνίζεσθαι".

Επίσης με πρωτοβουλία της θα οργανώσει το αμέσως προσεχές διάστημα ημερίδα κατά της βίας στον χώρο του γηπέδου της στα Ταραμπούρα καλώντας ολους τους παράγοντες του μπάσκετ, αθλητές , προπονητές, διαιτητές και πολιτεία να συζητήσουν και να λάβουν μέτρα γιά την καταπολέμηση της βίας στους χώρους του μπάσκετ.

Ελπίζουμε οτι το παράδειγμα της ομάδας μας θα αποτελέσει κίνητρο και γιά αλλες ομάδες, ειδικά αυτές που έχουν δείξει ευαισθησία για τον κοινωνικό ρόλο του μπάσκετ, να αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Μερικές φορές δυσάρεστα γεγονότα οπως του Σαββάτου πρεπει να αποτελούν αφορμή για επιθετική αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών. Εμείς λέμε ΝΑΙ στο Μπασκετ ΟΧΙ στην Βία".













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ