ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Πάει για Μ. Τετάρτη

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα γίνει όπως όλα δείχνουν το Ολυμπιάδα-ΑΕΚ. Κατέθεσαν μήνυση οι "πορτοκαλί"

Την Τετάρτη (21/3) δεν μπορεί να γίνει αγώνας, καθώς δεν θα έχει "καθαριστεί" το γήπεδο από τα χημικά, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση.
Στο μεταξύ στις 21/3 (Τετάρτη) θα συνεδριάσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, που θα ορίσει την ημερομηνία του αγώνα, αφού πρώτα εξετάσει τις εκθέσεις και τις απολογίες των δύο ομάδων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολυμπιάδα κατέθεσε μήνυση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑDAMS KAE μετά και την επίσημη ενημέρωση - θέση της αστυνομίας περι της ευθύνης των οπαδών της ΑΕΚ γιά τα επεισόδια του Σαββάτου, καθώς και την προσαγωγή στον εισαγγελέα κατηγορουμένων οπαδών της ΑΕΚ, υπέβαλε μήνυση γιά τα επεισόδια του Σαββάτου ζητώντας την τιμωρία και αποζημίωση της, κυρίως γιά την ηθική αλλα και για την υλική βλάβη που έχει υποστεί.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να περιφρουρήσει με κάθε νόμιμο τρόπο το οικογενειακό περιβάλλον που υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια της, τα οποία παρακολουθούν φίλοι του μπάσκετ κάθε ηλικίας και οικογένειες.

Επίσης σε συνεργασία με το νομικό τμήμα της θα υποβάλει αφενός υπόμνημα στον ΕΣΑΚΕ που να ζητά την λήψη μέτρων και αφετέρου υπόμνημα - καταγγελία στον αθηλτικό δικαστή που θα ζητά την προστασία της από τέτοιες συμπεριφορές αλητών οπαδών"





Προσθεσμία ως την Πέμπτη

Προσθεσμία να κατεθέσουν την Πέμπτη ζήτησαν -και πήραν- οι 7 συλληφθέντες των επεισοδίων που έγιναν εξω από το γήπεδο της "Ταραμπούρας". O ένας (ο μοναδικός ανήλικος) αφέθηκε ελεύθερος, όχι όμως κι οι υπόλοιποι έξι.

Βουρνάς: "Καταστράφηκαν όλα σε 5'"

Από τη μεριά του ο Νίκος Βουρνάς δήλωσε: "Ουδέποτε κατηγόρησα κάποιον ότι είναι υπεύθυνος. Αυτό ισχύει και για την αστυνομία. Εμείς ήμασταν μες στο γήπεδο και δεν ξέραμε τι γινόταν απ' έξω. Μέσα σε 5' καταστράφηκαν όσα χτίζαμε με κόπο τόσο καιρο.

Απευθυνόμαστε σε οικογένειες και μικρά παιδιά, αλλά μετά τα όσα έγιναν αμφιβάλλω αν θα έρθουν ξανά στο γήπεδο. Παρότι είμαι ΑΕΚτζής πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους. Τα επεισόδια έγιναν από οπαδούς της ΑΕΚ"

.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ