ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ανήσυχος ο Βουρνάς

Ανήσυχος ο Βουρνάς
Βουρνάς

Το μεγάλο διάστημα που έχει να αγωνιστεί η ομάδα, έχει προβλήματίσει τον Νίκο Βουρνά

" Είναι ένα από τα επτά παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε ακόμη και πάντα θέλουμε μια νίκη για να σωθούμε και μαθηματικά. Παίζουμε με μια καλή κι έμπειρη ομάδα που είναι τέταρτη στη βαθμολογία και εμείς πιο χαμηλά, όμως το θέμα είναι αλλού", είπε ο τεχνικός της ομάδας, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου.

" Εμείς είναι αλήθεια ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω έχοντας να παίξουμε 20 ημέρες και να το πω και διαφορετικά, είμαστε ξενερωμένοι. Μας λείπουν τα παιχνίδια και δυστυχώς, είναι άγνωστο το τι θα παρουσιάσουμε εμείς το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο".

" Το μόνο ευχάριστο είναι τουλάχιστον ότι δεν έχουμε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα κι αυτό είναι σημαντικό".

Για την παρουσία του κόσμου, μετά τα επεισόδια του Σαββάτου, είπε: " Ήταν μια άτυχη στιγμή και σύμπτωση για όλους μας. Βιώσαμε πρωτοφανείς εμπειρίες, αλλά κι οι φίλαθλοι πρέπει να ξεπεράσουν τον οιοδήποτε φόβο αισθάνονται για να επιστρέψουν εκεί τόσο σύντομα".

" Ακόμη κι όμως αν επιλέξουν να μην έλθουν μαζικά στο γήπεδο με τον Πανιώνιο, δεν πρόκειται να τους κατηγορήσω".

Πρόβλημα με το γήπεδο

Λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, διακόπηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας, στο κλειστό Ταραμπούρα. Σε περίπτωση που τα προβλήματα αυτά συνεχιστούν ενδέχεται το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να διεξαχθεί στο κλειστό "Τόφαλος".

Τέλος, όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ο Ντίαθ είχε στομαχικές διαταραχές και ο Νίκος Μπουντούρης, πόνους στους προσαγωγούς, αλλά δεν τίθεται ζήτημα απουσίας τους στο ματς με τους "κυανέρυθρους".











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ