ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: "Ορισμένες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο", δήλωσε ο Κάι Χάβερτς

Άρσεναλ: "Ορισμένες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο", δήλωσε ο Κάι Χάβερτς
(AP Photo/Kin Cheung) (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ εξέφρασε την βαθιά απογοήτευσή του για την έκβαση του πρωταθλήματος, η οποία βρήκε νικήτρια την Μάντσεστερ Σίτι με διαφορά 2 βαθμών.

Στις τάξεις της Άρσεναλ επικρατεί απογοήτευση μετά την κατάκτηση της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι δεδομένης και της υπερπροσπάθειας που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του Αρτέτα.

Οι 89 βαθμοί μετά την νίκη με ανατροπή απέναντι στην Έβερτον δεν στάθηκαν αρκετοί προκειμένου οι "Κανονιέρηδες" να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Premier League μετά από δύο δεκαετίες αποχής.

Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Κάι Χάβερτς προχώρησε σε δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα στις οποίες μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

"Τι μπορώ να πω; Λυπάμαι για όλους τους οπαδούς της Άρσεναλ, για εμάς. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ίσως σε δύο ή τρεις μήνες να μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας καλός αγώνας, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι αξίζαμε περισσότερα."

"Η γνώμη μου είναι ότι ορισμένες φορές δεν είναι δίκαιο στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάμε ξανά του χρόνου και να δώσουμε στους οπαδούς της Άρσεναλ αυτό που χρειάζονται και αυτό για το οποίο είναι όλοι εδώ.", πρόσθεσε ο Γερμανός.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ