ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

Αθήνα - Ηράκλειο - Κλίβελαντ: Όλο το μπάσκετ στο SPORT24

Αθήνα - Ηράκλειο - Κλίβελαντ: Όλο το μπάσκετ στο SPORT24

Για τέσσερις ημέρες σε Αθήνα, Ηράκλειο και Κλίβελαντ οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό επιτελείο του SPORT24 απέδειξαν στην πράξη γιατί αυτός ο οργανισμός είναι το καλύτερο αθλητικό ΜΜΕ της Ελλάδας.

Το τετραήμερο 17 με 20 Φεβρουαρίου ήταν γεμάτο μπασκετική δράση και το SPORT24 δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό επιτελείο του SPORT24 σε Αθήνα, Ηράκλειο και Κλίβελαντ κατάφεραν να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, καλύπτοντας το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ, καθώς και το All Star Game 2022.

Από την Πέμπτη ο Διευθυντής Οπτικοακουστικών Παραγωγών, Παντελής Διαμαντόπουλος με την εκπομπή Show Must Go On με LIVE από το Ηράκλειο μάς ενημέρωνε για όλα τα νέα της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, το Final Four.Ο διευθυντής σύνταξης του SPORT24, Σπύρος Καβαλιεράτος οργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή και ο senior editor, Αλέξανδρος Τρίγκας μετέφερε έγκαιρα και έγκυρα όλο το ρεπορτάζ από το Ηράκλειο.

Ο τεχνικός προϊστάμενος, Σώζων Ηρειώτης μαζί με τους Χρήστο Πανάγο και Νίκο Φαφαλιό ήταν οι αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, καθώς σε συνεργασία με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Γιώργο Περπερίδη κατάφεραν να βγάλουν ένα άρτιο ζωντανό πρόγραμμα κάτω από ειδικές συνθήκες. Πριν από τον τελικό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Οκάρο Γουάιτ παραχώρησαν συνέντευξη στο site μας για τη μεγάλη βραδιά, ενώ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, η βραδιά ανήκε δικαιωματικά στην Game Night με τον διευθυντή του SPORT24, Παντελή Βλαχόπουλο.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του SPORT24 προκειμένου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μετά από μία επιτυχία τους. Από τους προέδρους της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τους παίκτες της ομάδας, Γιώργο Πρίντεζη, Σάσα Βεζένκοβ, Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έδωσαν ένα πραγματικό... ρεσιτάλ με τρομερές ατάκες.

Υποστηρικτής της αποστολής για το Final 4 Κυπέλλου μπάσκετ Ελλάδος η Περιφέρεια Κρήτης.

Την ίδια ώρα, ο απεσταλμένος του SPORT24 στο Κλίβελαντ, Χάρης Σταύρου έδωσε κι εκείνος από την πλευρά του ένα δημοσιογραφικό... ρεσιτάλ με αποκλειστικά ρεπορτάζ, δηλώσεις του Γιάννη, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο και φυσικά LIVE συνδέσεις με την Αθήνα.

Ο Αργεντινός πρωταθλητής NBA, Φαμπρίτσιο Ομπέρτο μίλησε στο SPORT24, αποκάλεσε εξωγήινο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και θυμήθηκε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη που ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Παράλληλα, πριν από το All Star Game ο Χάρης Σταύρου παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες από το gala με την οικογένεια Αντετοκούνμπο, καθώς και δηλώσεις των Γιάννη, Θανάση και Άλεξ για το All Star Game, καθώς και γενικότερα για όλο το εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό τριήμερο στο Κλίβελαντ.

Τέσσερις ξεχωριστές ημέρες γεμάτες... μπάσκετ με τους δημοσιογράφους και το τεχνικό επιτελείο του SPORT24 να αποδεικνύουν στην πράξη γιατί αυτός ο οργανισμός είναι το καλύτερο αθλητικό ΜΜΕ της Ελλάδας.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei".

TAGS ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ FINAL FOUR ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ