ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Αποστολή στο Κλίβελαντ - Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Θα γυρίσουμε στο Skills Challenge για να το κερδίσουμε"

Αποστολή στο Κλίβελαντ - Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Θα γυρίσουμε στο Skills Challenge για να το κερδίσουμε"
SPORT24

Η ήττα δεν υπάρχει στο dna του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 ότι θα γυρίσει στο Skills Challenge το 2023, για να το κερδίσει. Δείτε τι είπαν οι Antetokounbros τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κλίβελαντ.

Η συμμετοχή τους στο εντυπωσιακό και ριζικά ανανεωμένο Skills Challenge του 2022 NBA All-Star Weekend, ήταν πολύ καλή. Τα σουτ δεν μπήκαν, τις πάσες τις κέρδισαν, στο φινάλε έχασαν στις λεπτομέρειες την συμμετοχή στον τελικό και είδαν την τριάδα των Καβαλίερς (Γκάρλαντ, Μόμπλι, Άλεν) να κερδίζει το τρόπαιο με σουτ από το κέντρο. Μικρή σημασία είχε, ωστόσο, το αποτέλεσμα για τους αδελφούς Αντετοκούνμπο, που μίλησαν στην κάμερα του SPORT24 για την εμπειρία τους στο όγδοο All-Star Weekend στην καριέρα του Greek Freak.

Αποστολή στο Κλίβελαντ: Χάρης Σταύρου

"Το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας" ήταν η πρώτη κουβέντα του Θανάση, με τον Γιάννη να παραδέχεται πως "ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί δεν κάναμε καν ζέσταμα". Όταν τον ρωτήσαμε αν η επόμενη πρόκληση θα είναι η συμμετοχή στον διαγωνισμό τριπόντων, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: "Όχι, τελείωσα. Μάλλον, θα γυρίσουμε στο Skills Challenge την επόμενη χρονιά, μέχρι να το κερδίσουμε". Το σημαντικό για τον Greek Freak είναι ότι απολαμβάνει το τριήμερο, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, τους δύο γιους του, τα αδέλφια και την μητέρα του.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 ALL STAR GAME NBA ALL STAR NBA NBA ALL STAR 2022 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ