ALL STAR GAME 2022

NBA All Star Game 2022: Οι Cavs κατέκτησαν το Skills Challenge, εκτός τελικού οι Antetokounmpos

Οι Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο στο skills challenge
Οι Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο στο skills challenge 2022 CHARLES KRUPA/AP IMAGES

Οι Cavs των Γκάρλαντ, Μόμπλεϊ και Άλεν κατέκτησαν το Skills Challenge έπειτα από θρίλερ. Ένα σουτ μακριά από τον τελικό βρέθηκαν οι Antetokounmpos των Γιάννη, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πάλεψαν. Βρέθηκαν ένα σουτ μακριά από τον τελικό του Skills Challenge. Τελικά όμως ήταν οι γηπεδούχοι Cavs που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον πρώτο διαγωνισμό του All Star Weekend 2022 του Κλίβελαντ.

Η τριάδα των Ντάριους Γκάρλαντ, Έβαν Μόμπλεϊ και Τζάρετ Άλεν αποδείχθηκε καλύτερη από τους Rooks (Γκίντι, Κάνινγκνχαμ, Μπαρνς) και Antetokounmpos, κατακτώντας πανάξια το τρόπαιο.

Πρώτος γύρος - Σουτ

Οι "Rooks" ήταν αυτή που έκαναν την αρχή. Ο Τζος Γκίντι για τους "Rooks" ξεκίνησε με 16 πόντους στα 30 δευτερόλεπτα που είχε διαθέσιμα, με τον Κέιντ Κάνινγκχαμ να προσθέτει 10 πόντους και τον Σκότι Μπαρνς 6 πόντους, άρα συνολικά 32 πόντους.

Ακολούθως την σειρά πήραν οι Antetokounmpos, με τον Γιάννη και τον Άλεξ να σκοράρουν από 8 πόντους και τον Θανάση 4 πόντους, δηλαδή συνολικά 20 πόντους.

Τρίτοι διαγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι Cavs. Ο Τζάρετ Άλεν σημείωσε 5 πόντους, ο Έβαν Μόμπλεϊ πρόσθεσε 18 πόντους και ο Ντάριους Γκάρλαντ 24 πόντους, άρα συνολικά 47 πόντους.

Ο πρώτος γύρος κατέληξε έτσι στους Cavs, που πήραν 100 πόντους.

Δεύτερος γύρος - Πάσα

Στον δεύτερο γύρο πρώτοι ξεκίνησαν ξανά οι "Rooks", με την τριάδα των Μπαρνς, Γκίντι, Κάνινγκχαμ να σημειώνει 88 πόντους.

Οι Antetokounmpos πήραν τότε την σκυτάλη, σημειώνοντας και αυτοί 88 πόντους.

Οι Cavs αγωνίστηκαν ξανά τρίτοι και σημείωσαν 74 πόντους.

Ο δεύτερος γύρος κατέληξε στην ισοβαθμία στα αδέλφια Αντετοκούνμπο, που πήραν τους 100 πόντους.

Τρίτος γύρος - Team Relay (Σουτ και πάσα)

Οι Rooks ξεκίνησαν δυναμικά τελειώνοντας τον γύρο τους σε 1 λεπτό και 18 δευτερόλεπτα.

Οι Antetokounmpos πήραν την σκυτάλη, αλλά δεν μπόρεσαν να σπάσουν τον χρόνο των Rooks.

Οι Cavs απέτυχαν στην συνέχεια και αυτοί με την σειρά τους να σπάσουν τον χρόνο.

Κάπως έτσι, οι Rooks πήραν τον τρίτο γύρο και μαζί τους 200 πόντους, πανηγυρίζοντας την απευθείας πρόκριση στον τελικό.

Νοκ-άουτ γύρος

Με τους Cavs και τους Antetokoumpos να αναδεικνύονται ισόπαλοι, χρειάστηκε ο νοκ-άουτ γύρος για να αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ, ο οποίος θα προέκυπτε από το ποια ομάδα θα ευστοχούσε σε ένα τρίποντο. Οι Antetokounmpos διάλεξαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που αστόχησε στο τρίποντο. Ο Γκάρλαντ ευστόχησε στο δικό του και έτσι στον τελικό προκρίθηκαν οι Cavs.

Τελικός

Στον τελικό, θα νικούσε η ομάδα που θα ευστοχούσε πιο γρήγορα σε τρίποντο από το κέντρο όταν διαγωνιζόταν. Οι Rooks χρειάστηκαν μόλις 9.9 δευτερόλεπτα. Οι Cavs όμως τα κατάφεραν μόλις στο δεύτερο σουτ τους, με τον Μόμπλεϊ να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ