FINAL FOUR

Αγγελόπουλοι στη Game Night: "Η απόφαση να φύγουμε ήταν η καλύτερη, είναι ο πρώτος τίτλος μιας νέας εποχής"

Αγγελόπουλοι στη Game Night: "Η απόφαση να φύγουμε ήταν η καλύτερη, είναι ο πρώτος τίτλος μιας νέας εποχής"
24MEDIA/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Μετά από την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους ερυθρόλευκους, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν στην Game Night για την απόφασή τους να φύγουν, όπως και για τον τίτλο που πήρε η ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός έπειτα από έντεκα χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (81-73) στον τελικό του Final Four στα "Δύο Αοράκια".

Οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μίλησαν στην Game Night για τον πρώτο τίτλο μίας νέας εποχής, ενώ ανέφεραν πως η απόφασή τους να φύγουν ήταν η καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην Game Night:

Π. Αγγελόπουλος: "Είναι ο πρώτος τίτλος μιας νέας εποχής. Δεν παίζαμε στην Ελλάδα με σκοπός να καθαρίσει η κατάσταση και έγινε. Ο τίτλος είναι σημαντικός για τον τρόπο που κατακτήθηκε. Η ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστική και δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες για τη συνέχεια".

Γ. Αγγελόπουλος: "Η απόφαση να φύγουμε ήταν η καλύτερη. Και με θυσίες από όλους, ήταν μία απόφαση που την στήριξαν όλοι. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά σωστή. Αν δεν είχε γίνει αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα. Έπρεπε να αλλάξουν τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και έγινε ένα ματς εξαιρετικού επιπέδου. Τα συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή".

Για την Ευρωλίγκα: "Η Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος και τα ματς που έρχονται θα καθορίσουν πολλά. Πάμε για το καλύτερο πλασάρισμα. Δεν πάμε να βγούμε όγδοοι. Θα γυρίσει ο κόσμος και ελπίζουμε να έχουμε περισσότερο. Ελπίζουμε στο καλύτερο αλλά η ομάδα δείχνει πως έχει χημεία και ρόλους".

Γ. Αγγελόπουλος: "Είναι μία δικαίωση έγινε μεγάλη προσπάθεια και θυσία. Όσο λείπαμε ο οικονομικός αντίκτυπος ήταν μεγάλος αλλά θέλαμε να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό στα κρίσιμα. Είναι δικαίωση και για τον κόσμο".

Π. Αγγελόπουλος: "Είχαμε τον Σπανούλη τα περασμένα χρόνια. Είναι όλοι οι παίκτες. Και ο Ντόρσεϊ και ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ αλλά θα απαντήσω 'ναι' στην ερώτησή.

Ήταν εξαιρετική διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο. Του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα αλλά πήγε πολύ καλά".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ