ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ"

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ"
PHOTO CREDITS: SPORT24/ HARRIS STAVROU

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και στον Χάρη Σταύρου για την συμμετοχή του στο Skills Challenge του NBA All-Star Weekend μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Θανάση, υποστηρίζοντας πως είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Για την συμμετοχή του στο Skills Challenge του NBA All-Star Weekend μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Θανάση μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και στον Χάρη Σταύρου ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Εμφανώς ενθουσιασμένος τόνισε πως τα τρία αδέλφια πάνε να διασκεδάσουν τη διαδικασία αλλά και πως στο τέλος πάντα η νίκη είναι το αποτέλεσμα που θέλουν. Παράλληλα τόνισε πως πρόκειται για μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

"Αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Είμαι αγχωμένος αλλά έτοιμος. Δεν ξέρω και εγώ πολλά αλλά θα περάσουμε καλά. Θα είμαστε και οι τρεις μαζί. Πάμε να διασκεδάσουμε μου είπε ο Γιάννης αλλά στο τέλος θέλουμε να κερδίσουμε.

Σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο αυτό που θα δει. Πιστεύω πως αξίζει να ξενυχτίσουν οι Έλληνες, θα περάσουν καλά. Είναι κίνητρο για εμένα όλο αυτό και θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω όσο μπορώ".

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022 ALL STAR GAME NBA ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ