FINAL FOUR

Πρίντεζης στην Game Night: "Θέλαμε τον τίτλο για εμάς, έχω πάρει την απόφαση για το μέλλον μου"

Πρίντεζης στην Game Night: "Θέλαμε τον τίτλο για εμάς, έχω πάρει την απόφαση για το μέλλον μου"
24MEDIA/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Εμφανώς χαρούμενος ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην Game Night για την μεγάλη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έπειτα από έντεκα χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (81-73) στον τελικό του Final Four στα "Δύο Αοράκια".

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε πως θέλει να δει φίλους όλων των ομάδων μαζί στο γήπεδο τα επόμενα χρόνια, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη:

Για τον τίτλο: "Όταν καταφέρνεις και παίρνεις ένα τίτλο είναι ωραία τα συναισθήματα. Τον θέλαμε τον τίτλο όχι για κάποια απάντηση, αλλά για εμάς. Θέλαμε να πάρουμε το Κύπελλο. Γίνανε λάθη αυτά τα χρόνια αλλά δεν θέλει ανάλυση. Ελπίζω το μπάσκετ να βελτιώνεται συνέχεια γιατί οι Έλληνες αγαπάνε το μπάσκετ. Ελπίζουμε και σε μία καλή συνέχεια στο μπάσκετ με Final 8 και όχι ευτράπελα.

Δεν κρύβω ότι κάθε φορά που σηκώναμε κούπα ήμουν πολύ χαρούμενος και δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο αλλά ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε και χαίρομαι που είμαι εδώ ανεξαρτήτου ρόλου. Είναι τιμή μου και χαρά μου να κερδίζω ένα Κύπελλο με την ομάδα.

Για τον τελικό: "Πάντα οι τελικοί είναι έτσι. Τις περισσότερες φορές ίσως να μην κερδίζει το φαβορί. Περίμενα πώς θα πάει έτσι το ματς αλλά δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο μισό και μπήκαν μεγάλα σουτ. Όλοι βοηθήσαν και πήραμε μεγάλη νίκη που θέλαμε. Είναι ένας τίτλος που δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κακά τα ψέματα θέλει να πρωταγωνιστεί και χαίρομαι που κάναμε το σύλλογο και τους φιλάθλους περήφανους".

Για το πώς θέλει να βλέπει τους τελικούς: "Επειδή είμαι παραδοσιακός θέλω να βλέπω φιλάθλους όλων των ομάδων χωρίς χωρίσματα και περιορισμούς. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό αλλά το σημερινό ήταν ένα βήμα. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και πρέπει να του δίνεται η ευκαιρία".

Για το μέλλον του: "Έχω πάρει μία απόφαση αλλά δεν θέλω να πω κάτι ακόμα. Μιλάω ουδέτερα επειδή αγαπώ το μπάσκετ. Χαρά μου το μπάσκετ να μεγαλώνει συνέχεια".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ