FINAL FOUR

Ρεσιτάλ Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη στην Game Night: "Ήρθα να φωνάξω τα παιδιά για φωτογραφία"

Ρεσιτάλ Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη στην Game Night: "Ήρθα να φωνάξω τα παιδιά για φωτογραφία"
24MEDIA/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκης έδωσαν ρεσιτάλ στην Game Night με τα πειράγματα, τις πλάκες αλλά και τις σοβαρές απαντήσεις να μην λείπουν.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη και Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκης έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας στην Game Night κάνοντας πειράγματα ο ένας στον άλλον, πλάκες για περασμένες εμφανίσεις αλλά και απαντώντας σοβαρά στις ερωτήσεις του Παντελή Διαμαντόπουλου.

Αφορμή στάθηκε ο Λαρεντζάκης που μπήκε στο πλάνο για να φωνάξει τους άλλους δύο συμπαίκτες του για φωτογραφία στα αποδυτήρια των τροπαιούχων.

Την συνέντευξη ξεκίνησε ο Σάσα Βεζένκοβ που δήλωσε: "Δύσκολο ματς, είχαμε πρόβλημα για τρία δεκάλεπτα και έβαλαν μεγάλα σουτ. Έγινε ένας ωραίος τελικός και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Σίγουρα το να χάσεις βολές είναι πως θα το διαχειριστείς μετά. Συνέβη και παίζει και η κούραση ρόλο. Παίζουμε, γκρινιάζουμε. Δεν παίζουμε πάλι να γκρινιάζουμε;

Ρεσιτάλ Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη στην Game Night: "Ήρθα να φωνάξω τα παιδιά για φωτογραφία"
24MEDIA/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ


Πιστεύω πως ο Γουόκαπ έκανε εξαιρετική δουλειά και όλα τα παιδιά και χαίρομαι που όλα τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά. Η Ευρωλίγκα δεν σε περιμένει. Σίγουρα το Μιλάνο θα έρθει για να κρατήσει την τρίτη θέση. Μετά είναι η Εθνική για τα παιδιά. Πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να τα ξεχνάμε.

Όσα ξέρει ο κόουτς δεν τα ξέρει κανείς. Όσοι είναι μέσα προσφέρουν και είναι διαφορετικοί. Στο τέλος όταν χάνεις και βρεις μία πεντάδα που δουλεύει παίρνεις αυτοπεποίθηση και η προσπάθεια που έγινε ήταν συγκλονιστική από τα παιδιά".

Την σκυτάλη πήρε ο Κώστας Παπανικολάου που θέλησε να πειράξει τον συμπαίκτη του αλλά μπήκε... για τα καλά στην συνέντευξη και εξήγησε γιατί συγκινήθηκε μετά από το τέλος του τελικού.

"Δεν ήταν κλάμα ήταν συγκίνηση. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι είχα ένα βάρος στο στήθος μου από το 2018 με την ΑΕΚ. Μου είχε μείνει ένα βάρος ότι χρωστούσαμε κάτι από τότε. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, σαν να έφυγε μία πέτρα από πάνω μου.

Ρεσιτάλ Βεζένκοβ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη στην Game Night: "Ήρθα να φωνάξω τα παιδιά για φωτογραφία"
24MEDIA/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ


Όταν ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια καλάθια και πάει η διαφορά στους 12 και το μομέντουμ ήταν δικό τους. Δεν υπάρχει φόβος. Είναι ένα ματς. Εκείνη τη στιγμή όλα έδειχναν να είναι στο μέρος τους αλλά η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά ήταν εξαιρετική. Το καλύτερο ήταν ότι οι πρωταγωνιστές ήταν διαφορετικοί αν εξαιρέσεις τον Σάσα.

Αυτό που έχω να πω είναι: Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν ο καθένας είναι καλός. Αν είχαμε παίκτες που βάζουν 20 πόντους σε κάθε ματς θα σκοράραμε 240 πόντους. Το τι κάνει ο καθένας το ξέρει η κάθε ομάδα.

Είναι καταπληκτικό να έχεις ένα παίκτη σαν τον Ντόρσεϊ. Μπορεί να κολλήσει η ομάδα και να σε ξεκολλήσει αλλά είναι εξίσου καλό να έχεις ένα παίκτη, έναν αμυντικό σαν τον Γουόκαπ. Όλοι είναι σημαντικοί και κομμάτια του παζλ για να έρθει η επιτυχία".

Τέλος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εισέβαλλε στο πλάνο καθώς ήθελε να καλέσει τους άλλους δύο για φωτογραφία στα αποδυτήρια. Φυσικά δεν γινόταν να μην κάνει και αυτός μερικές δηλώσεις στην κάμερα της Game Night λέγοντας πως ο στόχος του πλέον είναι το πρωτάθλημα. Παράλληλα τόνισε την εξαιρετική δουλειά του Γουόκαπ στην άμυνα που όπως είπε χαρακτηριστικά "έδειρε τον Νέντοβιτς μπασκετικά".

"Θέλω ένα πρωτάθλημα τώρα. Είναι τρομερό το συναίσθημα. Εγώ θέλω να φωνάξω τα παιδιά για φωτογραφία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γυρίσαμε και πήραμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Προχωράμε παρακάτω. Για εμένα ο Γουόκαπ ήταν ο πολυτιμότερος για σήμερα έκανε τρομερή δουλειά. Μπασκετικά τον έδειρε τον Νέντοβιτς".

TAGS FINAL FOUR FINAL 4 GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ