WRC

WRC: Ενδιαφέρον του Λεμπ για επιστροφή του με την M-Sport

WRC: Ενδιαφέρον του Λεμπ για επιστροφή του με την M-Sport
HYUNDAI MOTORSPORT MEDIA / RED BULL CONTENT

Ο Γάλλος εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον του να γυρίσει στο WRC "αν το ζητούσε κάποιος σαν τον Μάλκολμ Ουίλσον" της M-Sport Ford.

Ο Λεμπ είχε φτάσει κοντά στην M-Sport όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, το 2005. Τότε ο Γάλλος είχε επισκεφτεί το εργοστάσιο της ομάδας στην Κούμπρια της Αγγλίας, είχε οδηγήσει το Ford Focus WRC και είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάλκολμ Ουίλσον.

Η επαφή των δύο τότε δεν είχε τελεσφορήσει, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Λεμπ δήλωσε στο dirtfish ότι θα τον ενδιέφερε ενδεχόμενη επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ: "Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά ίσως, γιατί όχι;", είπε ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, που δεν δεσμεύεται πλέον από τη Hyundai στο WRC.

Και συνέχισε: "Τα δύο βασικά προγράμματα για μένα φέτος είναι το Ράλλυ Ντακάρ και η Extreme E. Αλλά ίσως, αν κάποιος μου τηλεφωνήσει, αν ο Μάλκολμ μου ζητήσει να κάνω ένα ράλι και με χρειάζεται, τότε γιατί όχι; Αν χρειάζεται κάποιον όχι για όλη ή για τη μισή σεζόν, τότε γιατί να μην το κάνω;".

WRC: Ενδιαφέρον του Λεμπ για επιστροφή του με την M-Sport
HYUNDAI MOTORSPORT MEDIA / RED BULL CONTENT


Ο Ουίλσον από την πλευρά του, δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του με τον Λεμπ, λέγοντας: "Είναι ωραίο να ακούς ότι ακόμα ενδιαφέρεται. Προφανώς η προτεραιότητά μου είναι να εξασφαλίσω το δίδυμο οδηγών για όλη τη χρονιά, αλλά αυτό είναι αναμφίβολα κάτι που θα εξετάσουμε. Με τον Σεμπ πάντα θα είμαστε σε επαφή".

Μιλώντας, τέλος, για τις διαπραγματεύσεις που είχαν το 2005, ο Άγγλος κατέληξε: "Η συζήτηση ήταν σοβαρή τότε. Φτάσαμε να συζητάμε για το τι θα χρειαζόταν και πως θα μπορούσε [η συνεργασία] να δουλέψει".

Photo credits: Hyundai Motorsport media / Red Bull Content

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ