ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Σισέ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Τζιμπρίλ Σισέ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει δηλώσει ότι έχει δεθεί, με τον Γάλλο παλαίμαχο επιθετικό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Άρη σε έναν δραματικό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και κατέκτησε το 20ο τρόπαιο στην ιστορία του στον θεσμό.

Μετά το φινάλε του ματς στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια των "πρασίνων" στήθηκε ένα ατελείωτο πάρτι, το οποίο συνεχίστηκε στο κέντρο που διασκεδάσει ο Πέτρος Ιακωβίδης, με τους Κάρλος Ζέκα και Φίλιπ Μλαντένοβιτς να δίνουν show.

Ωστόσο, αν και δεν βρέθηκε στον Βόλο για να δει των κεκλεισμένων των θυρών ματς, ο άλλοτε επιθετικός του "τριφιλλιού", Τζιμπρίλ Σισέ, δεν ξέχασε την ομάδα που όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν βρίσκεται στην καρδιά του.

Ο Γάλλος θρύλος του Παναθηναϊκού, που πρωταγωνίστησε στο τελευταίο νταμπλ του συλλόγου, πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο την κατάκτηση του Κυπέλλου μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ