MOTOGP

Ξανά poleman o Μάρκεθ

Ξανά poleman o Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ με Repsol Honda κατέκτησε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές στην Ιντιανάπολις και φουλάρει για μια ακόμη νίκη.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μαρκ Μάρκεθ και ετοιμάζεται για μια ακόμη νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, συνεχίζοντας την διατήρηση του απόλυτου και κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda κατέκτησε την 8η pole position της σεζόν και εκκινεί πρώτος στον αγώνα της Ιντιανάπολις. Ο κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος της γενικής έκανε χρόνο 1'31''619 και άφησε πίσω του τον Ιταλό, Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati και τρίτο τον Ισπανό δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και αναβάτη της Yamaha, Χόρχε Λορένθο.

Οι δυο τους ήταν 225 και 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργοί από τον Μάρκεθ και δείχνουν ανταγωνιστικοί και άκρως απειλητικοί για τον κυριακάτικο αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21:00.

Ο Αλέιξ Εσπαργκάρο, Βαλεντίνο Ρόσι και Πολ Εσπαργκάρο θα βρεθούν στην δεύτερη σειρά του grid, ενώ 8ος ξεκινάει ο έτερος πιλότος της Repsol Honda και επίσης Ισπανός, Ντάνι Πεδρόσα, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει θέσεις με το... καλημέρα και να πλασαριστεί υψηλότερα.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ