FORMULA 1

Πρωταθλητής και με την "βούλα" ο Ραϊκόνεν

Πρωταθλητής και με την "βούλα" ο Ραϊκόνεν
ραικονεν πανηγυρικο

Η FIA απέρριψε την έφεση της McLaren και ο Ραϊκόνεν είναι οριστικά παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2007

Οι ελπίδες των ανθρώπων της McLaren ο τίτλος να καταλήξει στο Λιούις Χάμιλτον, μέσα από τις αίθουσες του δικαστηρίου, δεν είχαν τελικά το φινάλε που θα ήθελαν, αφού η FIA δεν έκανε δεκτή την έφεση της Βρετανικής εταιρίας.
Συγκεκριμένα στην δίκη που έλαβε χώρα στο Λονδίνο και όχι στο Παρίσι που εδρεύει η FIA, αποφασίστηκε να μην τιμωρηθούν οι Ρόζμπεργκ, Κούμπιτσα και Χάιντφιλντ, για την θερμοκρασία των καυσίμων των αυτοκινήτων των BMW και Williams με αποτέλεσμα ο τίτλος να πάει σ' εκείνον που τον κατέκτησε δηλαδή στον Φινλανδό, Κίμι Ραϊκόνεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί η McLaren να κατέθεσε έφεση, όμως ο ίδιος ο Χάμιλτον είχε κάνει γνωστό με δηλώσεις του πως δεν θέλει να χριστεί πρωταθλητής, μέσα από τις δικαστικές αίθουσες.

Στο ίδιο μήκο κύματος και οι δηλώσεις του αφεντικού της FIA για την F1, Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος είχε τονίσει πως σε περίπτωση που τελικά το δικαστήριο κάνει δεκτή την έφεση της Βρετανικής εταιρίας και το πρωτάθλημα καταλήξει στο Λιούις Χάμιλτον, τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει από το πόστο του.







TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ