ΡΑΛΙ

Πλησίασε τον Λεμπ ο Σόλμπεργκ

Πλησίασε τον Λεμπ ο Σόλμπεργκ

Ο Πίτερ Σόλμπεργκ στο τέλος του τρίτου σκέλους του "Ακρόπολις" μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Λεμπ και η μεταξύ τους ψαλίδα μετά την τελευταία ειδική "Ζήρια 2" έκλεισε στα 10.2''.

Ο Σόλμπεργκ έκανε έναν ακόμη ταχύτερο χρόνο, στην τελευταία ειδικά της ημέρας. Στην τρίτη θέση διατηρείται ο Μίκο Χίρβονεν, μεγαλώνοντας παράλληλα τη διαφορά του από τον τέταρτο Λατβάλα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα φρένα του. Ήταν η τελευταία ειδική του τρίτου σκέλους του Ράλλυ Ακρόπολις. Η δράση συνεχίζεται αύριο με ακόμα πέντε ειδικές διαδρομές.

Διαβάστε τις ανασκοπήσεις των σημερινών ειδικών: το καλό ξεκίνημα του Λάτβαλα στην "Κεφαλάρι 1", το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην "Κλένια-Μυκήνες 2" , στην αντίδραση του Λεμπ στη "Ζήρια 1" , στην αντεπίθεση εν μέσω βροχής του Σόλμπεργκ στην "Γυμνό 2" και τη νέα νίκη του στο "Κεφαλάρι 2"

Ο πρωτοπόρος Σεμπάστιαν Λεμπ τόνισε: "Ο Σόλμπεργκ ήταν πολύ γρήγορος. Θα δώσουμε μάχη αύριο. Δεν ήμασταν τυχεροί με τη βροχή στην προηγούμενη, αλλά και σε αυτήν την ειδική. Θα δούμε αύριο πώς θα είναι οι συνθήκες".

Από τη μεριά του ο Σόλμπεργκ δήλωσε: "Φανταστικά. Δεν πήρα ρίσκο. Ήλπιζα να κάνω κάποιον καλό χρόνο. Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό. Είμαι ευχαριστημένος. Ίσως η διαφορά να είναι 6 δλ. στο τέλος της ημέρας".

Ο τρίτος Μίκο Χίρβονεν υπογράμμισε ότι: "Δεν ήταν όπως ήλπιζα ο ρυθμός, οι συνθήκες. Είμαστε, ωστόσο, ευχαριστημένοι. Πολύ γλιστερή η τελευταία ειδική σε κάποια σημεία. Προσπάθησα να μην κάνω λάθη, ώστε να γυρίσω πίσω", ενώ τέλος ο Γιάρι Μάτι Λατβάλα δήλωσε πως: "Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα με τρία φρένα. Οι φουρκέτες ήταν δύσκολες, γιατί δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω χειρόφρενο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα. Ας συγκεντρωθούμε για αύριο".

Θέση Οδηγός Διαφορά
1 Σεμπάστιαν Λεμπ +0.0
2 Πίτερ Σόλμπεργκ +10.2
3 Μίκο Χίρβονεν +1:51.9
4 Γιάρι-Μάτι Λατβάλα +4:44.6
5 Μαντς Όστμπεργκ +7:39.7
...
16 Σπύρος Παυλίδης +30:57.7

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ