WRC

Η βροχή καθυστέρησε τον Λεμπ!

Η βροχή καθυστέρησε τον Λεμπ!

Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πήρε την ειδική "Γυμνό 2" και μείωσε τη διαφορά από τον Σεμπαστιάν Λεμπ σε 15.5 δευτερόλεπτα. Συνεχίζει ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα.

Άνοιξαν οι ουρανοί πάνω από το Citroen DS3 WRC του Σεμπαστιάν Λεμπ και του Ντανιέλ Ελενά. Στη δυσκολότερη κατά πολλούς ειδική του αγώνα "Γυμνό 2" ο πρωτοπόρος του ράλι έχασε αρκετό χρόνο.

Για την ακρίβεια ήταν 6.4 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Πέτερ Σόλμπεργκ (φωτό). Ο εργοστασιακός οδηγός της Ford μείωσε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον πολυπρωταθλητή στα 15.5 δευτερόλεπτα.

Ο Νορβηγός βλέπει ότι έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη και δήλωσε πως δεν θα πάρει ρίσκο, όμως δεν ανήκει στους οδηγούς που απλά οδηγούν γρήγορα και με την τακτική στο μυαλό.

Ο άτυχος Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα συνεχίζει κανονικά παρά τη ζημιά που έχει λόγω σπασμένης δαγκάνας φρένων από την προηγούμενη ειδική και πετυχε τον όγδοο καλύτερο χρόνο.

Ο Αρμίντο Αραούζο δεν κατάφερε να φτάσει στον τερματισμό, όταν έχασε έναν τροχό, ενώ ο Νάσερ Αλ-Ατίγια δεν πήρε καθόλου εκκίνηση εξαιτίας προβλήματος στη μετάδοση.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ