FORMULA 1

Πήρε εξιτήριο και ο Άλμπον: "Είμαι χαρούμενος που όλοι είναι καλά"

Πήρε εξιτήριο και ο Άλμπον: "Είμαι χαρούμενος που όλοι είναι καλά"
ALEX ALBON / TWITTER

Ο Άλεξ Άλμπον, ο οποίος ενεπλάκη και εκείνος στο ατύχημα της πρώτης στροφής με τον Τσόου, πήρε εξιτήριο και δήλωσε χαρούμενος που όλοι είναι καλά.

Δραματική ήταν η εκκίνηση στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας. Στην πρώτη στροφή το μονοθέσιο του Τσόου αναποδογύρισε και καρφώθηκε στις μπαριέρες.

Λίγο πιο πίσω, ο Άλμπον βλέποντας τον χαμό μπροστά του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και ενεπλάκη σε ένα επίσης μεγάλο ατύχημα. Η FIA ενημέρωσε πως και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο έχοντας τις αισθήσεις τους.

Ο πιλότος της Williams μάλιστα μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο του Coventry για περαιτέρω εξετάσεις. Ωστόσο, όπως και ο Τσόου, πήρε εξιτήριο με τον ίδιο να δηλώνει: "Είμαι χαρούμενος που όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο περιστατικό της πρώτης στροφής είναι καλά. Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό της πίστας και του νοσοκομείου του Coventry.

Είναι κρίμα που τελείωσε έτσι ο αγώνας μας, πριν ακόμη αρχίσει. Αλλά είμαστε ήδη συγκεντρωμένοι στην Αυστρία. Πάμε για το επόμενο".

Ο Άλμπον ανέβασε και tweet με φωτογραφία του από το νοσοκομείο: "Όλα είναι εντάξει, τα κατοικία είναι εντάξει (Τα Albon pets ήταν τυπωμένα στο κράνος του). Αλλά το πιο σημαντικό ο Τσόου είναι καλά. Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό. Τα μάτια μου είναι στραμμένα στην Αυστρία".

TAGS FORMULA 1 F1 GP ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ WILLIAMS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ