FORMULA 1

Όλο και πιο κοντά στη Renault ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο στην Ιντιανάπολις το 2019
Ο Φερνάντο Αλόνσο στην Ιντιανάπολις το 2019 2019 AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Ζακ Μπράουν της McLaren δήλωσε πως έχει μιλήσει με τον Αλόνσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Formula 1 και τόνισε πως ο Ισπανός δεν είναι αρνητικός αρκεί να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του πρόσφερει νίκες.

Με τον Κάρλος Σάινθ να είναι ο νέος οδηγός της Ferrari για το πρωτάθλημα του 2021 και τον Ρικιάρντο να είναι ο επόμενος οδηγός της McLaren μένει ένα κενό που έχει να κάνει με τη θέση που άφησε κενή ο Αυστραλός στην Renault.

Όλα δείχνουν πως ο Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος είχε αποσυρθεί για δύο σεζόν θα επιστρέψει στη Formula 1 οδηγώντας ξανά για την ομάδα με την οποία είχε κατακτήσει τα πρωταθλήματα του 2005 και του 2006. Το ερώτημα που υπάρχει βέβαια είναι αν ο Ισπανός είναι διατεθειμένος να επιστρέψει για μια ομάδα που δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα του προσφέρει νίκες.

Ο CEO της McLaren, Ζακ Μπράουν, αποκάλυψε μιλώντας στο Sky Sports F1 πως μίλησε με τον Αλόνσο τις τελευταίες μέρες για να μάθει αν θα επιστρέψει. Οι δύο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Μπράουν είπε: "Μίλησα με τον Αλόνσο πριν μερικές μέρες και ουσιαστικά τον πείραζα. Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αλλά αν εγώ ήμουν στη Renault, αυτόν θα έβαζα στο τιμόνι. Μεγάλο όνομα, γρήγορος όσο κανείς, έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα μαζί τους, οπότε έχει ιστορία".

Και συνέχισε: "Το ερώτημα είναι αν ο Αλόνσο θέλει να επιστρέψει σε ένα πρωτάθλημα με 22 αγώνες με ένα αμάξι που δεν μοιάζει ακόμα ικανό να κερδίσει. Δεδομένου πόσο γνωρίζω τον Αλόνσο αυτό που τον έβαζε πίσω από ένα τιμόνι μονοθεσίου είναι να ξέρει πως μπορεί να ανέβει στο πόντιουμ".



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ