FORMULA 1

Επίσημο: Ο Κάρλος Σάινθ στη Ferrari

Επίσημο: Ο Κάρλος Σάινθ στη Ferrari

Η συμφωνία της Ferrari με τον 25χρονο Ισπανό, Κάρλος Σάινθ, είναι πλέον επίσημη. Ο Ισπανός οδηγός αντικαθιστά τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος στο τέλος του 2020 αποχωρεί από τη Scuderia.

Ο διάδοχος του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari είναι και επισήμως ο Κάρλος Σάινθ τζούνιορ. Η Scuderia επισημοποίησε τη διετή συνεργασία της με τον 25χρονο Ισπανό, γιο του θρύλου του WRC, Κάρλος Σάινθ.

Ο νέος οδηγός της Ferrari έχει 102 συμμετοχές στη Formula 1 με τις Toro Rosso, Renault και McLaren, από το 2015 έως σήμερα, ενώ έχει συγκεντρώσει 267 βαθμούς. Καλύτερη θέση σε πρωτάθλημα ήταν η έκτη που κατέκτησε το 2019. Ο Κάρλος Σάινθ θεωρείται είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του grid και θεωρείται ο ιδανικός για να λειτουργήσει ως το νούμερο 2 στη Ferrari δίπλα στον 22χρονο Σαρλ Λεκλέρκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φέτελ θα αποχωρήσει από τη Scuderia στο τέλος του 2020, οποτε ο Σάινθ θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα το 2021. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, η McLaren ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος φεύγει στο τέλος του 2020 από τη Renault.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στη McLaren ο Ρικιάρντο με 35 εκατ. ευρώ
Formula 1: Ο Σουμάχερ προσωπικότητα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της
Φέτελ: Πέτυχε ή απέτυχε στην Ferrari;
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ