MOTOGP

Ο Μάρκεθ "μετράει" τους αντιπάλους του

2013/11/12 - mgp - Test - Valencia - MotoGP - Marc Marquez - Repsol Honda - RC213V - Action
2013/11/12 - mgp - Test - Valencia - MotoGP - Marc Marquez - Repsol Honda - RC213V - Action ©COPYRIGHT FREE FOR EDITORIAL USE ONLY

Το "4 στα 4" θέλει να κάνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος πάντως υπολογίζει τους αντιπάλους του και συμπατριώτες του, Πεδρόσα και Λορένθο, ενόψει του αγώνα στη Χερέθ.

Με το... γκάζι στο πάτωμα έχει ξεκινήσει το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής στους τρεις αγωνες που έχουν γίνει, αντικρίζοντας πρώτος την καρό σημαία, συνεχίζοντας από εκεί που άφησε την προηγούμενη σεζόν, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος μόλις στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία πήρε τον τίτλο, ετοιμάζεται για το ισπανικό GP, όπου θέλει να επεκτείνει το σερί του μπροστά στους συμπατριώτες του, συμπληρώνοντας παράλληλα 100 αγώνες στην καριέρα του.

Ο ίδιος πάντως κρατάει χαμηλούς τόνους, υπολογίζοντας πολύ τους συμπατριώτες του, Ντάνι Πεδροσα και Χορχέ Λορένθο, ενόψει της μάχης στην Χερέθ.

Ο ίδιος σχολίασε: "Ο αγώνας στην Αργεντινή έγινε μόλις λίγες ημέρες πριν, αλλά πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Ισπανίας. Είχαμε ήδη ένα καλό Σαββατοκύριακο, παίρνοντας 25 πόντους ακόμη και τώρα πάμε στην Χερέθ, όπου ξέρω ότι ο Ντάνι Χορχέ είναι πολύ δυνατοί.

Το κοινό και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ιδιαίτεροι και σου δίνουν ένα εξτρά κίνητρο για να αποδώσεις στο μάξιμουμ. Έπειτα από τρεις αγώνες μακριά, θα είναι πολύ όμορφο να επιστρέψουμε στην Ευρώπη για μερικούς... νορμάλ αγώνες. Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω λίγο και να προετοιμάσω τον εαυτό μου για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής".

Ο εκ των μεγάλων του αντιπάλων και ομόσταυλός του, ο Ντάνι Πεδρόσα, έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ στη Χερέθ, όπου βρίσκεται στο πόντιουμ τα εννέα τελευταία χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει δυο νίκες το 2008 και το 2013, πέντε δεύτερες θέσεις και μια νίκη το 2005 στα 250cc.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ