SPORTS & GOSSIP

Ο Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζει ταινία με τον Μπραντ Πιτ

LOSAIL INTERNATIONAL CIRCUIT, QATAR - NOVEMBER 18: Sir Lewis Hamilton, Mercedes during the Qatar GP at Losail International Circuit on Thursday November 18, 2021 in Losail, Qatar. (Photo by Steve Etherington / LAT Images)
ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ, FORMULA 1 JEDDAH 2021 - LAT IMAGES

Από τις πίστες της Formula 1 στο Χόλιγουντ φαίνεται πως θα βρεθεί ο Λιούις Χάμιλτον, για να παίξει με τον Μπραντ Πιτ σε ταινία με θέμα αγώνες αυτοκινήτου.

Την είδηση τη βρήκαμε στο The Hollywood Reporter και θέλει τον Επτάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή F1, Λιούις Χάμιλτον να σχεδιάζει την παραγωγή ταινίας με τον Μπραντ Πιτ!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το θέμα της ταινίας θα αφορά αγώνες αυτοκινήτου, ενώ φαίνεται πως στο εγχείρημα συμμετέχουν ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοζίνσκι και ο σεναριογράφος Έριν Κρούγκερ.

Στο παρελθόν ο Βρετανός είχε δηλώσει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την ηθοποιία, αλλά όσο πρωταγωνιστεί στη Formula 1 προφανώς δεν υπάρχει ο χρόνος για να το κάνει. Αυτό σημαίνει πως, για τα επόμενα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο με τη Mercedes είναι μάλλον δύσκολο. Μετά όμως; Μήπως το Χόλιγουντ σημάνει το τέλος στην καριέρα του Βρετανού στη Formula 1;

Πρέπει βέβαια να πούμε πως ο Χάμιλτον στο παρελθόν έχει κάνει ένα σύντομο "πέρασμα" σε ταινίες, όπως στο Cars 2, ως βοηθός Χάμιλτον, με τη φωνή του. Ας τον θυμηθούμε:

TAGS SPORTS & GOSSIP FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ