FORMULA 1

"Μπράβο" στον Φέτελ από Προστ

"Μπράβο" στον Φέτελ από Προστ

Ο "καθηγητής" Αλέν Προστ επαίνεσε τη μεθοδικότητα του Σεμπάστιαν Φέτελ και βέβαια του έδωσε συγχαρητήρια για τον τέταρτο τίτλο του, με τον οποίο τον "έπιασε" στην τρίτη θέση.

Από έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή σε έναν άλλον: Ο Αλέν Προστ συνεχάρη τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου.

" Είμαι ενθουσιασμένος που είδα τον Σεμπάστιαν να κερδίζει τον τίτλο σήμερα. Είναι ένας σπουδαίος οδηγός και έχει πετύχει ορισμένες σπουδαίες νίκες φέτος, κάποιες από τις καλύτερες στην καριέρα του. Η Σιγκαπούρη είναι μια από εκείνες τις νίκες: Πολεμούσε και στο τέλος το έκανε να φαίνεται εύκολο, αυτό δείχνει πως είναι ένας άξιος προπονητής", υποστήριξε ο Προστ.

" Μπορούμε όλοι να δούμε τη μεθοδικότητα στον τρόπο που αγωνίζεται, χτίζει μια δυνατή ομάδα γύρω του που έχει κίνητρο για να επιτύχει και είναι απόλυτα προσηλωμένη στο τελικό αποτέλεσμα.

Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και δεν νομίζω πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα είναι ο τελευταίος του. Έχει καλή ομάδα γύρω του, σταθερότητα με τους μηχανικούς και τη Renault και βέβαια είναι αρκετά νέος για να διεκδικήσει περισσότερα. Είμαι ευχαριστημένος που τον είδα να ισοφαρίζει το ρεκόρ των τεσσάρων τίτλων του. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, να πάρει κι άλλες νίκες και να γίνει ένας σπουδαίος πρωταθλητής στην ιστορία της Renault", κατέληξε ο πρεσβευτής της γαλλικής εταιρείας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ