FORMULA 1

Με την συνταγή της επιτυχίας το 2008

Με την συνταγή της επιτυχίας το 2008
χαιντφιλντ-κουμπιτσα

Οι Χάιντφιλντ και Κούμπιτσα θα είναι οι επίσημοι οδηγοί της BMW και το 2008 όπως δήλωσε και ο Μάριο Τάισεν

Οι πολύ καλές εμφανίσεις τόσο του Γερμανού, όσο και του Πολωνού πιλότου της BMW Sauber, που έχουν φέρει την Γερμανική εταιρία στην τρίτη θέση των κατασκευστών αφήνοντας 38 βαθμούς πίσω την παγκόσμια πρωτάθλητρια Renault, "ανάγκασαν" τους ιθύνοντες της ομάδας να τους εμπιστευτούν και για την επόμενη σεζόν.
Ο γενικός διευθυντής της BMW Sauber, Μάριο Τάισεν ξεκαθάρισε πως την επόμενη χρονιά θα πορεύονται με το ίδιο επιτυχημένο δίδυμο, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις μέχρι τώρα επιδόσεις των δύο πιλότων.

"Τόσο ο Νικ, όσο και ο Ρόμπερτ έχουν πραγματοποιήσει πολύ δυνατές εμφανίσεις στη διάρκεια της σεζόν. Έχουν παίξει αποφασιστικό ρόλο στο να δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα της BMW Sauber να καθιερωθεί ως η τρίτη καλύτερη ομάδα στη Φόρμουλα 1", δήλωσε ο Μάριο Τάισεν λίγες ημέρες πριν απο το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης.

Σ΄ότι αφορά την θέση του νέου οδηγού δοκιμών της BMW, μετά την φυγή του Σεμπάστιαν Βέτελ για την Toro Rosso, ο γενικός διευθυντής της Γερμανικής εταιρίας τόνισε πως θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο 2007.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ