FORMULA 1

Στη Γαλλία η επιστροφή του Κούμπιτσα

Στη Γαλλία η επιστροφή του Κούμπιτσα
κουμπιτσα

Ο 22χρονος πιλότος της BMW, Ρόμπερτ Κούμπιτσα επιστρέφει στις πίστες στο γκραν πρι του Μάνι Κουρ

Μετά το τρομερό άτυχημα στη πίστα του Καναδά και την αποχή απο τον αγώνα της Ιντιανάπολις, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση αρχής γενομένης απο το γκραν πρι του Μάνι Κουρ. Ο 22χρονος πιλότος δηλώνει ανυπόμονος να επιστρέψει στις πίστες λέγοντας μεταξύ άλλων:
"Δεν μπορώ να περιμένω να ξαναμπώ στο μονοθέσιο. Δεν μου δόθηκε το πράσινο φως να αγωνιστώ στην Ιντιανάπολη, αλλά ελπίζω πως οι ιατρικές εξετάσεις στο Μάνι Κουρ θα είναι απλά τυπικές".



Ο Πολωνός οδηγός της BMW δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που δεν αγωνίστηκε στην Ιντιανάπολη τονίζοντας: "Ο λόγος για τον οποίο δεν αγωνίστηκα στην Ιντιανάπολη δεν έχει να κάνει με το πως ένιωθα αλλά το πρόβλημα ήταν πως υπήρχε κίνδυνος να υποστώ δεύτερο ατύχημα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ επίσης δεν είχα το χρόνο να κάνω δοκιμές. Τώρα προσπαθώ να συγκεντρωθώ και να δουλέψω εντατικά με σκοπό να προετοιμαστώ για τον επόμενο αγώνα".



Για το συγκεκριμένο θέμα προέβει σε δηλώσεις και το αφεντικό της BMW, Μάριο Τάισεν ο οποίος είπε: "Όπως και ο Ρόμπερτ (Κούμπιτσα), έτσι και η ομάδα ελπίζουμε να επιστρέψει στο Γαλλικό γκραν πρι, όμως οι γιατροί του αγώνα στο Μάνι Κουρ θα μας πουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σ' όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος έχουμε πάρει κάποιο πόντο, αλλά στα δύο τελευταία γκραν πρι δεν καταφέραμε να τερματίσουν και τα δύο μονοθέσια μας, ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλύτερα αυτή τη φορά".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ