MOTORSPORTS

Η Ecoformula πατάει γκάζι

Η Ecoformula πατάει γκάζι

Η Ecoformula ...πατάει γκάζι με σκοπό να δείξει ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο δυσκολίες αλλά και πρωτοπόρες ιδέες. Διαβάστε περισσότερα.

Η Ecoformula ...πατάει γκάζι με σκοπό να δείξει ότι η Ελλάδα δεν έχει μόνο δυσκολίες αλλά και πρωτοπόρες ιδέες.

Η πρώτη φόρμουλα ελληνικής έμπνευσης με εναλλακτικά καύσιμα ...πετάει για την πραγματοποίηση ενός ονείρου.

Το πρώτο οικολογικο μονοθέσιο αγωνιστικό στο κόσμο, εμπνεύστηκε και κατασκευάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία από δύο Έλληνες!

Δύο Κεφαλλονίτες που κάνοντας την... τρέλα τους, κατόρθωσαν να εκπλήξουν ακόμα και τον Μπέρνι Έκλεστοουν που τον συνάντησαν τυχαία το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στο νησί και του είπαν την ιδέα τους.

Η ecoformula είναι έτοιμη να κατακτήσει το κοινό της Ελλάδας με το πανελλήνιο πρωτάθλημα 2012! Η παρουσίαση του μονοθεσίου, αλλά και του πρωταθλήματος, το οποίο θα τεθεί υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ, θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 20.00 στα γραφεία του ΣΟΟΕ.

Εκεί όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα ecoformula θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από τους ειδικούς της ecoformula και να λύσουν τυχόν απορίες τους. Επίσης εκεί θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο δοκιμαστικό τεστ που θα γίνει τον Νοέμβριο στην πίστα Snetterton της Μεγάλης Βρετανίας.

Η μεγαλη στιγμή για τους Ελληνες λάτρεις αγώνων με μονοθέσια πλησιάζει. Έτοιμοι...πατάμε γκάζι. Γρήγορα, ελληνικά και οικολογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ