FORMULA 1

H Haas αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για το 2023

H Haas αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για το 2023
Haas VF-23 2023 HAAS F1 MEDIA

Το νέο χρωματισμό που θα έχει η Haas VF-23 στη φετινή σεζόν της Formula 1 παρουσίασε με μια σειρά από ψηφιακά σχέδια η αμερικανική ομάδα, επιφυλασσόμενη να αποκαλύψει και το καινούριο της μονοθέσιο στις 11 Φεβρουαρίου.

Η Haas έμεινε χωρίς το βασικό της χορηγό πριν καν ξεκινήσει η σεζόν της Formula 1, καθώς διέκοψε κάθε σχέση της με τη ρωσική Uralkali και έσπασε το συμβόλαιό της με τον Νικίτα Μαζέπιν λίγες μέρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τώρα εξασφάλισε το νέο της κύριο χορηγό MoneyGram, υιοθετώντας τα χρώματά της για το φετινό της μονοθέσιο. Κατά συνέπεια, ενώ το ρύγχος παραμένει κυρίως λευκό, οι πλευρές του αυτοκινήτου και το κάλυμμα του κινητήρα έχουν τώρα μαύρο χρώμα.

Η Haas παρουσίασε τα νέα χρώματά της πάνω στην περσινή VF-22. H νέα VF-23 αναμένεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του πρώτου της shakedown, στις 11 Φεβρουαρίου στην πίστα του Σίλβερστοουν, πριν ξεκινήσει το τριήμερο χειμερινών δοκιμών στις 23 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν.

H Haas αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για το 2023
HAAS F1 MEDIA

Θυμίζουμε ότι -σε πλήρη αντίθεση με το ξεκίνημα της περσινής σεζόν- το οδηγικό δίδυμο της ομάδας αποτελείται φέτος από τον Κέβιν Μάγκνουσεν και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο έμπειρος Γερμανός αντικατέστησε φέτος τον Μικ Σουμάχερ, έπειτα από τρία χρόνια που ήταν εφεδρικός οδηγός.

Ξεκάθαρος στόχος της επιλογής αυτής είναι ο τερματισμός μέσα στους βαθμούς σε πιο σταθερή βάση φέτος, και φυσικά η υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα, όπως διευκρίνισε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Τζιν Χάας: "Μπαίνουμε στη νέα σεζόν ενθουσιασμένοι από ορισμένες πολύ ισχυρές επιδόσεις μας πέρσι και από την επιστροφή μας στις θέσεις που βαθμολογούνται.

Ο στόχος για το 2023 είναι να πετυχαίνουμε κάτι τέτοιο σε πιο σταθερή βάση, και με τον Κέβιν Μάγκνουσεν και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ σίγουρα πιστεύω ότι διαθέτουμε ένα οδηγικό δίδυμο με πολλή εμπειρία, παραπάνω από ικανό να μας παρέχει αυτούς τους τερματισμούς μέσα στους βαθμούς τις Κυριακές", συμπλήρωσε ο Αμερικανός.

Αντίστοιχα, ο διευθυντής της ομάδας Γκούντερ Στάινερ δήλωσε πως με τον Δανό και τον Γερμανό οδηγό "έχουμε δύο ταλέντα που αποδεδειγμένα μπορούν να σκοράρουν βαθμούς. Είναι συναρπαστικό που δείχνουμε πρώτοι τα χρώματά μας, αλλά η προσοχή μας είναι απολύτως εστιασμένη στην προσπάθειά μας να βγάλουμε τη VF-23 στην πίστα και να προετοιμαστούμε για τη σεζόν που έρχεται. Οι περσινές μας επιδόσεις μας προσφέρουν μια καλή βάση".

TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ